maanantai 1. lokakuuta 2012

Yves Rocher mascarat

Rakkauteni matkakokoihin ja edullisiin tuotteisiin saa minut usein nappaamaan Yves Rocherin myymälöistä mukaani näitä minikokoisia ripsivärejä. Esittelen tässä kaksi matkakokoa, jotka ovat saaneet minut innostumaan täyskokoiste ripsivärien ostamisesta Yves Rocherilta. Nämä miniversiot lähteävät 1-2€ hinnalla.

Hieman taustaa valaistakseni kerron, että joskus teininä omistin Yves Rocherin mascran, mutta se oli aivan surkea, joten en vuosiin innostunut kokeilemaan muitakaan kyseisen yrityksen ripsivärejä, ennen kuin nyt...


Nämä kaksi ripsiväriä ovat nimeltään Lash Plumping mascara (vesiliukoinen versio pinkissä tuubissa) ja Sexy Pulp Ultra-volume mascara (myöskin vesiliukoinen mustassa tuubissa). Kumpikin on sävyssä Black.  


Tässä viehättävä kuva ripsistäni ilman mascaraa. Kuten silmä kiinni otetusta kuvasta näkee, ripseni eivät ole kovin lyhyet, mutta ne ovat päistään lähes värittömät.


Tässä parempi kuva Lash Plumping mascaran harjasta. Se, mistä erityisesti pidän näissä Yves Rocherin minimascaroissa, on se, että niiden harjat ovat aivan samanlaiset kuin täyskokoisissa versioissa eivätkä ne ole mitään miniharjoja. Tällöin saa paremman kuvan siitä, millainen täyskokoinen harja koko tuote on käytännössä. Harjallahan ON väliä mascaran levityksessä.

Väri tässä mascarassa on hyvän musta, ei mikään harmaa. Sanon sen vain tähän alkuun, kun kuvat kuitenkin ovat mustavalkoiset. (Minun oli pakko pistää tähän värittömät kuvat, koska valokuvausvalaistus vaihteli tämän päivän aikana niin paljon, etten saanut saman sävyisiä kuvia.) Mielestäni tämä on oikein hyvä ripsiväri. Sopii jokapäiväiseen käyttöön, ei liimaa kaikkia ripsiä toivottomasti yhteen. Jos on pitkät ripset, niin ripsien päiden yhteen liimautumista on useimmiten mahdotonta välttää. Tykkäsin tästä oikeastaan niin paljon, että päädyin ostamaan täyskokoisen versionkin.  Täysikokoinen versio tästä maksaa 12,50€.


Sitten testiin Sexy Pulp Ultra-volume mascara. Tässä on mielenkiintoisen mallinen harja. Se on pullea alusta ja päästä, mutta kapenee keskeltä. Käytössä tällä näyttää olevan merkitystä, sillä pulleammat päät helpottavat ripsivärin levitystä reunimmaisiin ripsiin.

Pakko sanoa, että tämä  ripsiväri teki ripsistä vähän pelottavankin pitkät. Voisin kuvitella tämän käyttämistä tekoripsien kanssa. Olen aivan liian vaatimaton ihminen käyttääkseni tätä jokapäiväisessä arkimeikissä, mutta juhliin tämä varmasti sopii. Täysikokoinen versio tästä maksaa 12,90€.2 kommenttia:

 1. Onpas sulla luonnostaan kauniinmuotoiset simmut! Ja ihanasti pidentää ripsiä toi jälkimmäinen ripsiväri :) pitänee pistää kokeiluun!

  x, Tara A.
  http://taraalexandra.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt tiedä, voiko silmä olla erityisen kauniin muotoinen, mutta kiitos silti :D Ja kyllä tuo jälkimmäinen oli aika vakuuttava mascara.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...