sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syksyinen karpalo silmämeikki

Tein tämän silmämeikin alunperin ihan vain itselleni, kun yritin miettiä jotain syksyistä sävy-yhdistelmää, joka olisi tällä hetkellä ajankohtainen. Lopputulos on mielestäni aika suloinen, mutta helppo toteuttaa. Sävyt ovat myöskin super edullisia.Vaaleanpunaisen ja karpalon sävyt sopivat mielestäni kaiken väristen silmien kaveriksi. Ja siitä huolimatta, että tässä on käytetty aika rohkeitakin värejä, tämä näyttää aika neutraalilta kokonaisuudelta.


Käytin meikkiin näitä kahta Wet n Wildin palettia. Isompi on kuuden sävyn paletti sävyssä Lust ja pienempi on kolmen sävyn paletti nimeltään Knock on Wood. Jälkimmäinen on selkeästi hieman kärsinyt matkalla ja tämä osoittakin, miten pehmeitä Wet n Wildin luomivärit ovat ja ne menevät helposti rikki, jos niitä kohtelee kaltoin.


Aloitin levittämällä Lust paletin hennon vaaleanpunaista sävyä koko liikkuvalle luomelle. Sitten tein varjostuksen Knock on Wood paletin karpalon sävyllä ja häivytin sitä saman paletin vaaleanpunaisella sävyllä (vain hieman tosin, koska en halunnut menettää karpalon hehkua). Lopuksi sipaisin Lust paletin valkoista kimalteista sävyä silmäkulmaan ja kulmaluulle. Rajauksen tein BYS geelirajauksella.

Tällä lookilla sanon Hyvää Syksyä kaikille!


6 kommenttia:

 1. Kivat värit! Itelle on valikoitunut tässä heti syksyn alettua aika samanlaisia silmämeikkisävyjä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pukeutumisen väreistä riippumatta päätynyt käyttämään tota meikkiä jo useana päivänä. Meikkaan todella harvoin samalla tavalla useampaa kertaa.

   Poista
 2. Nätti meikki ja tosi kivat värit. Muutenkin sulla on kiva blogi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...