torstai 18. lokakuuta 2012

ICON meikkisiveltimet

Etsiskelin tässä vähän aikaa sitten hyviä matkakokoisia meikkisiveltimiä ja päätin napata Sokos Emotionista mukaani pari sivellintä kokeiluun. Sokoksen oman brändi We Care Icon valmistaa 100% synteettisiä meikkisiveltimiä, joten sellaisia etsivien kannattaa suunnata Sokoksen suuntaan.


Ostin siis kaksi sivellintä: poskipunasiveltimen, joka on tuo pirteä pinkki vasemmalla ja luomivärin häivytyssiveltimen, joka on tuossa kirkkaan vihreä. Luomivärisivellin maksoi 7,50€ ja poskipunasivellin maksoi euron tai pari enemmän.
Kumpikin sivellin on hyvän tuuhea, vaikka ne tuonne muovin väliin litistettyinä näyttävätkin vähän litteiltä. Ne ovat myös erittäin pehmeitä. Synteettisen siveltimen ei pitäisi imeä itseensä niin pajon tuotetta kuin luonnokuituisilla on tapana. Toisaalta pidän näistä kirkkaista väreistä ja toisaalta ne häiritsevät minua. En voi olla ajoittain ajattelematta, että näyttää siltä kuin levittäisin kirkkaan pinkkiä poskipunaa kasvoilleni tai kirkaan vihreää luomiväriä luomiini. Tämä on varmasti vain tottumuskysymys. Pidän kyllä erittäin paljon näiden läpinäkyvistä varsista.
Mitä sitten loppujen lopuksi näistä ajattelen...? No, olen ihan tyytyväinen ostokseeni. Nämä ovat hyvän laatuisia eikä alle 10€ hyvästä meikkisiveltimestä ole oikeastaan liikaa, koska hyvässä huollossa nämä kestävät vuosia. Olen kyllä varma, että ihan yhtä käyttökelpoisia pienehköjä siveltimiä löytää halvemmallakin jostain, mutta tähän hätään nämä sopivat hyvin. Suosittele näitä muillekin.

4 kommenttia:

 1. Onpa pirtsakoita värejä. Melkein jo sen vuoksi voisi itsekin hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäitä meikkisiveltimiä varmaan löytyy maailmasta paljon, mutta minä en ole törmännyt niihin Suomessa muualla kuin tässä merkissä. Ihan kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Tuli hankittua itsekin noita siveltimiä pari, kun ilmestyivät uutuutena Sokokselle, mutta olen kyllä enemmän aitokarvaisten siveltimien ystävä loppujen lopuksi. Tuo häivytyssivellin olisi varmaan tosi hyvä silmienaluspeitevoiteelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vähän kahden vaiheilla näiden kanssa. Toisaalta pidän näistä ja käytän näitä matkameikkipussissani ja olen tulokseen ihan tyytyväinen. Mutta toisaalta ei tulisi mieleenkään käyttää näitä kotioloissa "oikeiden" meikkisiveltimieni sijaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...