torstai 4. lokakuuta 2012

Rohtuneet huulet - ei minulla

Meinasin laittaa tähän alkuun jonkun Winter is coming -läpän, mutta sitten ajattelin asian uudelleen ja totesin, että ehkei ketään kiinnosta mikään Game of Thrones läppä. Mutta asiasta puheen ollen talvi on todellakin tulossa ja kylmät kuivat ilmat, jotka kuivattavat ainakin minun huuliani. Kärsin viime talvena mitä rohtuneimmista huulista ja päädyin kokeilemaan kaikenlaisia huulirasvoja/-voiteite helpottaakseni oloani. Nyt kun syksy taas saa (minä en), niin ajattelin palauttaa mieleeni, mikä näistä puikoista toimi ja mikä ei.


Ensimmäisestä alkaen  tässä on Aloe -tuotesarjan huulirasva Aloe Lips with Jojoba. Näitä aloe veraa sisältäviä terveystuotteita myydään monilla markkinoilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa, mutta mielestäni näitä voi kai tilata netistäkin. (http://www.ukforeverliving.com/aloe-lips.html) Rasva on todella hoitava, levittyy pehmeästi huulille ja sisältää jojobaa, joka on luonnon oma UV-suoja. Ei sisällä vettä, joten tämä ei jäädy huulille kovallakaan pakkasella (hyvä ulkoillessa siis). Muistaakseni hinta oli lähellä 4€, kun omani ostin. Se voi tuntua hieman kalliilta, mutta tämä on kyllä niin superhyvä huulirasva, että maksan mielelläni sen verran. Näitä kannattaa napata mukaan, jos vain missään törmää Aloe hyvinvointituotteiden myyjään.

Golden Rose tuotteita myydään esimerkiksi Seppälä -myymälöissä. Tässä tuoteryhmän punainen huulivoide. Ostin aikoinani myös saman sarjan vaalean punaisen version, mutten löytänyt sitä tuubia enää. Ei sekyllä pahemmin haittaa, sillä en pitänyt näistä voiteista ollenkaan. Ehkä ne kosteuttavat vähän, mutta nämä värisävyt häiritsevät minua. Haluan voida vain sipaista  huulirasvan huulille ilman peiliä, niin ettei minun tarvitse pelätä näyttäväni pelleltä. Näiden kanssa tarvitaa peiliä, mikäli sävyllisistä rasvoista tykkää. Hinta pyörii jossain parin euron paikkeilla.

Nämä Labellon huulivoiteet esittelen yhdessä. Periaatteessa kyseessä on sama tuote, mutta pinkissä tuubissa on pehmeän ruusuisen punan huulille lupaava versio ja toinen on väritön voide. Muuten nämä tuntuvat aivan samalta huulilla. Varsinkaan, kun mielestäni tuosta pinkistä ei edes tule ruusun punaa huulille. Labello toimii aina, kosteuttaa huulet ja pitää rohtumat loitolla, mutta siitä saa sitten maksaakin vähän enemmän eli usein yli 2€.

Viimeisenä Rainbown huulivoide, jonka saa mielestäni kaksi tuubia yhden hinnalla -pakkauksessa noin eurolla (jos hinnat eivät ole nousseet sitten viime talven). Tästä voiteesta tulee kiiltävä pinta huuliin, mikä ei minua pahemmin häiritsisi, jos voiteen rakenne ei sittemmin muuttuisi huulilla. Hetken aikaa levittämisen jälkeen tämä alkaa tuntua rakeiselta huulilla ja se on pakko pyyhkiä pois. Se on harmi sinäänsä sillä, pidän tämän vaniljan tuoksusta ja pehmeydestä ja tietenkin hinnasta.


Lopuksi  vielä ajattelin näyttää näytteet tuotteista, joista jää tietynlainen jälki huulille tai joista luvataan tietynlaista jälkeä. Ensimmäisenä näyte punaisesta Golden Rose voiteesta, joka todella näyttää punaiselta huulilla. Se pinkki näyttää aivan vastaavalla tavalla pinkiltä. Sitten Labellon Soft Rose, jnka pitäisi näyttää ruusunpunaiselta, mutta ei lopulta näytä yhtään miltään ja sitten Rainbown kiiltävä rakeiseksi hajoava voide.

8 kommenttia:

 1. Kiva blogi:) Mutta haluks liittyy mun blogiini?:) Niin liityn sun:)
  www.timetolivein.blogspot.com laitathan kommentin että liityit ja blogisi linkki:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos linkistä. Etsin aina uutta luettavaa :)

   Poista
 2. vautsii (: !
  tosi hieno blogi sulla ja kivoja juttuja :)

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva ja hyödyllinen blogi sinulla :) Liityin <3

  VastaaPoista
 4. Mä oon kärvistellyt jo pari päivää, kun en löydä huulirasvaani mistään! Omistan useamman, enkä siksi viitsisi ostaa uutta, mutta olen laiska myös etsimään hukkaan menneitä :D Yksi putkilo tuli käytettyä tuota Aloerasvaa, mutta en tykännyt yhtään, sillä se tuntui ikävältä huulilla eikä kosteuttanut yhtään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt tuota aloe -voidetta öisin. Laitan sitä huulille kun menen nukkumaan ja aamulla on huulet super pehmeät ja kosteutetut. En tarvitse koko päivänä rasvaa sen jälkeen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...