tiistai 16. lokakuuta 2012

BYS geelirajaus

Ostin tällaisen geelirajausvärin läheisestä tavaratalostani, koska ensinnäkin halusin kokeilla jotain geelirajausta ja lisäksi tämän hinta oli huikeat 3,95€. Sillä hinnalla ajattelin, että tulisi ainakin kokeiltua ja, mikäli en tuotteesta pitäisi, en menttäisi kovasti rahaa.


En tiennyt etukäteen kovinkaan paljoa tästä merkistä BYS. Huomasin vain, että merkiltä on paljon muitakin edullisia meikkejä tarjolla. Netistä selvisi, että BYS on Australialainen merkki, joka pyrkii tekemään jokaiselle kuluttajalle  hyvän laatuisia ja laadukkaan näköisiä perusmeikkejä trendejä unohtamatta.
Kuten kuvassa näkyy tämä geelirajauspurkki sisältää 3,5g tuotetta. Se on väriltään 01 Black Magic, eli erittäin mustaa. Geelin mukana tulee myös tuotteen oma sivellin. Olin hieman yllättynyt, että tuotteen luvataan pysyvän tuoreena ja käyttökelpoisena 6kk purkin avaamisen jälkeen.
Ikäväkseni en pysty vertaamaan tätä mihinkään muuhun geelirajaukseen, koska en ole kokeillut mitään muuta. Mutta hintaansa verrattuna tämän laatu on hyvä. Tuote on pysynyt purkissaan tarpeeksi kosteana käytettäväksi jo useamman kuukauden. Tämä ei ole mitenkään erityisen märkää geeliä. Väri on mielestäni ihan hyvän musta. Enkä ole huomannut tämän valuvan kovin paljoa pitkin silmiä päivän mittaa. Jos silmäni kuitenkin jostain syystä vuotavat, tämä saattaa lähteä kyynelten mukana silmän ulkonurkista. Mutta sitä nyt käy kaikkien vesiliukoisten tuotteiden kanssa. Sivellin on mielestäni myös hyvä. Joskus tarkempaa rajausta tehdessäni otan oman ohuemman siveltimen käyttöön, mutta tälläkin pärjää ihan hyvin.
Käytän tätä rajausta usein arkimeikkiä tehdessäni. Tämä kestää ihan hyvin koko työpäivän ja näyttää siistiltä. En kuitenkaan kanna tätä mukanani pois kotoa, koska tätä ei ole ihan helppo käyttää joka paikassa. Haluan olla oman kylppärin läheisyydessä, etten suttaa käytetyllä siveltimellä kaikkia paikkoja mustaksi. Juhliin haluan myös jotain vähän dramaattisempaa rajausta, joten silloin käytän mieluummin jotain muuta. Mutta muuten kyllä suosittelen tätä kaikille, jotka etsivät edullista geelirajausta.

3 kommenttia:

 1. Oi, saako noita BYSejä nyt Suomestakin?

  Olen itse ihastunut BYSin poskipuniin, jotka ostin kesällä Virosta. Aivan erinomainen hinta-laatusuhde! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä pari päivää selannut nettiä epätoivoisesti löytääkseni tuotteiden maahantuojaa, mutta vielä ei ole onnistanut. Tähän mennessä olen törmännyt näihin ihan perus (halpis?)tavarataloissa, mutta haluaisin toki tietää tarkemman levikin. Lupaan yrittää selvittää asian ja kertoa sitten täällä tasan tarkkaan, mistä näitä saa.

   Poista
 2. Mulla on ollut aikoinaan Bobbi Brownin geeliliner mutten koskaan raskinut ostaa sitä uudestaan niin nyt ois budjettituote hakusessa.. Oon miettinyt sitä Maybellinen geeliä mutta ei tääkään ois huono vaihtoehto.. Mistä sä tän merkin oot bongannut?:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...