maanantai 29. lokakuuta 2012

Vihdoin tein sen!

Ajattelin jakaa teille kaikille viimeisimmän saavutukseni. Olen jo pitkään suunnitellut sitä ja tiennyt, että se tulisi tehdä, koska se on kaikille parasta, mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehdä tarvittavat järjestelyt. Elikäs: Muutin meikkini pois kylpyhuoneesta!
Meikkien säilyttäminen kylpyhuoneessa ei tee niille hyvää. Kylppärin ilmankosteus ja lämpötila voivat ajoittain nousta hyvin korkeiksi ja näin liian korkeiksi meikeille. Meikkejä tulisi säilyttää viileässä tai vähintään normaalissa huoneen lämmössä ja ehdottomasti kuivassa tilassa. Kosteudelle ja lämmölle altistuminen voi saada meikit vanhenemaan ja menemään huonoksi ennen aikojaan.
Olen tiennyt kaikki nämä faktat jo pitkään ja olen nyt niin tyytyväinen, että minulla on meikeilleni ja meikkaamiselle erikseen pyhitetty nurkka nyt makuuhuoneessa. Uskoisin, että mieskin osaa arvostaa, kun kylppäri (ja asunnon ainut vessa) ei ole joka aamu varattu kaunistautumisen takia.
Entäs te muut. Missä te säilytätte meikkejänne?

6 kommenttia:

 1. Mulla ei ole vielä mitenkään kauhean paljoa meikkejä ja kynsilakkoja. Säilytän niitä sellaisessa muovilaatikossa vaatehuoneessa, makuuhuoneessa tai jossain olkkarissa, missä milloinkin. ;) Tärkeintä on vain, että ne ovat tarpeeksi korkealla, ettei lapseni yletä leikkimään niillä..
  Laatikon sisällä on sitten pari erilaista meikkipussia, iso ja pienempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten lasten kanssa tarkkaa hommaa, ettei jätä mitään ylimääräistä kosmetiikkaa lojumaan pienten käsien ulottuville. Harvemmin näin vielä lapsettomana ihmisenä tulee ajateltua asiaa siltäkin kantilta.

   Poista
 2. Huomasin, että liityit mun lukijaks - ihanaa saada lisää seurailijoita, kiitos kovasti :)

  Päätin tulla kurkkaamaan sunkin blogia ja tää vaikuttaa kivalta ja kiinnostavalta blogilta! Omat meikit säilyy kaapissa usein meikkipusseissa ja liian usein ne jää vaan lojumaan pöydille, HUPS :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans paha tapa jättää meikit pitkin poikin pöytiä. Jotenkin toivon, että hyvin järjestelty säilytyssysteemi poistaisi sen ongelman.

   Poista
 3. Omat meikkini ja kynsilakkani ovat itseasiassa eteisessä :D Sain uudessa kodissavi vessan viereen eteiseen kapean peilikaapin, josta voi samalla lähtiessään katsoa miltä sinä päivänä näyttää. Todella kätevästi kätkee kaikki sisäänsä ja samalla ovat kuitenkin vessan vieressä, missä yleensä meikkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennen tätä "muutosta" tapana meikata eteisessä. Raahasin meikkini pois kylppäristä ja meikkasin pukeutumispeilin edessä. Ikävä kyllä mulla ei ole eteisessä tilaa meikkilipastolle, joten sen tavan täytyy nyt jäädä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...