maanantai 4. helmikuuta 2013

L'Oréal kynsilakka ja kuivat kynsinauhat

Luin jokin aika sitten vinkin Hillalap blogista, että edullinen mutta hyvä nudelakka löytyisi L'Oréalin Color Riche kynsilakkamallistosta värissä 101. Opera Ballerina. Koska ole jatkuvasti hakemassa hyvää nudelakkaa vaikkapa ranskalaista manikyyriä varten, laitoin tuon nimen oitis mieleeni.
 
Viime viikolla satuin olemaan Sokoksella alennusmyynneissä ja näin tämän kynsilakan alennuksessa. Lakan normaali hinta on 6,50€, joten normaali hintakaan ei tässä 5ml pullossa ole kovin paha.
 
 
Tällaista heleän pinkkiin taittavaa nudea on todella vaikeaa oikeasti löytää. Ja varsinkin hyvää lakkaa tässä sävyssä on lähes mahdotonta saada käsiin. Nudelakat ovat helposti liian ohuita ja levittyvät epätasaisesti. Tämän kanssa ei ole mitään ongelmia. Ensinnäkin lakan sivellin on leveä ja kätevän muotoinen. Ja lakan rakenne on todella hyvä, sopivan paksu ja täyteläinen. Yksinkin kerros riittää.
 
 
Tässä kuvassa on kaksi kerrosta kyseistä lakkaa. Ja sitten asiasta astioille... kun latasin tämän kuvan koneelleni kauhistuin, kuinka kuivilta kynsinauhani näyttivät. En jotenkin tajunnut sitä kuvaa ottaessani saatikka kynsiä lakatessani.
 
 
Joten kaivoin oitis alennuksesta ostamani Lumenen Quick & Chic kynsinauhavoiteen ja levitin sitä runsaalla kädellä kynsinauhoilleni.
 
 
Ja tässä uudelleen kuva kynsistä L'Oréalin lakan kanssa vähän paremmilla kynsinauhoilla.

12 kommenttia:

 1. Vau pitää laittaa tuo kynsinauhavoiteen nimi mieleen! Itellä samaa vikaa kun joutuu töissä räpläämään saippualla ja käsidesillä koko päivän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taitaa olla vanha nimi ja tuubi (kun kerran ostin omani 2 eurolla), mutta sama tuote lienee tämä tällä nimellä ja ulkomuodolla kulkeva voide:
   http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/lumene-gloss--care-3-in-1-cuticle-creamkynsinauhavoide/1568506/10363/10332/10301
   Eipä tuokaan näytä kovin pahan hintaiselta.

   Poista
 2. Glitter sandwichejä tekemään ;)

  VastaaPoista
 3. Täytyykin muuten hakea taas tuollainen lakka kotiin, kynsilakka kestää käsissäni päivän, kun revin sen aina seuraavana pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Mä olen nyt vasta tänä talvena alkanut käyttämään alus ja päällyslakkoja. Ne on hillineet lakan repimistä ja repeilemistä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti paras, jota olen koskaan kokeillut.

   Poista
 5. Tosi kiva nudelakka! Sulle on muuten tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Yritän laittaa tunnustuksia eteenpäin piakkoin :)

   Poista
 6. Sain innostusta kasvattamaan taas kynsiäni
  Kiinostaisko sua vilkaista blogiani ja ehkä jopa seurata?
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...