keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Luminen kynsilakka

Joskus ihmisillä on vaikeaa yhdistellä näitä lohkeilevia kynsilakkoja eri väreissään toisiin kynsilakkasävyihin, koska ikinä ei tiedä, mikä yhdistelmä toimii hyvin ja mitkä sävyt eivät toimi. Valkoinen graffiti -lakka erityisesti on joskus hieman hankala käytettävä.
 

Tässä on kuitenkin yksi esimerkki toimivasta yhdistelmästä, joka on sopivan talvinen käytettäväksi tähän vuoden aikaan. Minulle ainakin tulee tästä hempeän sinisestä ja valkoisesta mieleen lumi tai pilvinen taivas.
 
 
Lakat, joita käytin olivat Goshin Oh My  Gosh malliston 024 Baby Blue sekä Golden Rosen valkoinen Graffiti -lakka. Tähän sopii mielestäni hyvin lisäksi myös hempeä tai sopivan hienojakoinen glitterlakka.
 
...kuten esimerkiksi tämä Lumenen Natural Coden 16 Go Glittery.

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja nimenomaan talvinen lakkaus!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, ajattelinkin, etteivät ihmiset ole hoksanneet suuremmin yhdistää noita kahta väriä toisiinsa :)

   Poista
 3. Tosi kiva lakkaus! Ei ihan heti itsellä olisi tullut mieleen yhdistää noita sävyjä, mutta näyttää toimivan erittäin hyvin. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on itsellä tuo sama graffitti-lakka, mutta kun laitan sitä kynsilakan päälle alkaa se "syövyttää" alempaa kynsilakkaa pois siten, että jäljelle jää oikeastaan vaan toi valkoinen. Onkohan mulla ollut joku epäsopiva lakka alla tai voisiko se olla ollut vielä vähän kostea? Kovin montaa kertaa en ole sitä edes kokeillut, koska lopputulos on ollut niin huono että saa olla heti poistelemass :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä juttu. Mulla ei ole koskaan käynyt noin. Onkohan sulla joko huono kappale sitä lakkaa itselläs tai sitten tosiaan se ei sovi yhteen sen lakan kanssa, jota sulla on ollut siellä alla. Tai se alla oleva lakka ei ole ollut tarpeeksi kuivunut... paha sanoa tältä istumalta, mikä siinä on ollut vikana.

   Tiedän yhden tyypin, joka valitti, että eihän se lakka edes lohkeillut kynsillä, mutta sitten selvisi, että hänellä itsellään oli joku sairaus kynsissä, joka muutti sitä kynnen rakennetta. Mutta sellaiset nyt on todella harvinaisia.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...