perjantai 22. helmikuuta 2013

Sally Hansen Diamond Shine Base & Top Coat

Koska innostuin jokin aika sitten kokeilemaan Mavalan alus- ja päällyslakkoja, päätin jatkaa kokeilujani toisiin kynsilakkamerkkeihin. Nappasin kaupasta muutama kuukausi sitten tällaisen pullon, jossa on yhdessä alus- ja päällyslakka. Siitä huolimatta, että useat kynsilakka-asiantuntijat mollaavat näitä yhdistelmätuotteita, ajattelin testata tämän silti. Ymmärrän kyllä sen periaatteen, että aluslakan pitää olla rakenteeltaan yhdenlainen ja päällyslakan toisenlainen, mutta olisi niin mukavaa saada molemmat samassa pullossa ja säästää tilaa.
 

Tuotteen nimi on siis Sally Hansen diamond shine base & top coat. NetAnttilassa tätä 13,3ml pulloa myydään 9,95€ hintaan. Tuotteen kerrotaan sisältävän aitoja timanttihiukkasia, jotka saavat lakan kestämään pitempään ja kiiltämään kauniimmin.
 
Periaatteessa kiva idea, mutta käytännössä petyin tähän hieman. Tämä saa kyllä lakan kestämään muutaman päivän pitempään siistinä ja kiiltokin on kiva, mutta minulla tämä lakka ainakin liian paksulti levitettynä alkoi kuplia kynsillä. Tämän kanssa pitäisi siis lakata ensin ohut kerros alle. Antaa sen kuivua kunnolla ja lakata sitten toinen ohut kerros päälle. Sitten vasta sen kuivuttua kunnolla voisi lakata itse värilakan. Ja vasta sen kuivuttua oikein hyvin pitäisi taas lakata pari oikein ohutta kerrosta päälle ja antaa tietysti kuivua kunnolla välissä. Rehellisesti puhuen minulla ei ole aikaa tällaiseen räpeltämiseen. Haluan voida lakata kynnet kerralla yhdeltä istumalta alusta loppuun.
 
Joten enpä ostaisi tätä lakkaa enää uudelleen. Käytän kyllä tämän kyseisen pullon loppuun suuremmin ruinaamatta, mutta kun kerran parempiakin lakkoja on tarjolla, en näe mitään syytä käyttää tätä enää uudestaan.

6 kommenttia:

 1. Mäkin oon pitkään harkinnu tän ostoa, mutta jotenkin on epäilyttäny... nyt ainakin taitaa jäädä ostamatta...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua tämä ei ainakaan vakuuttanut. Mutta ainahan on olemassa se mahdollisuus, että sen toimii paremmin jollekin toiselle tai jonkun toisen kynsilakan kanssa tai eri tavalla levitettynä. Mulla on usein ongelmana tuo niin paksun lakkakerrokset, että lakka kuivuu kuplien... joten tiedostan, ettei se pelkästään lakasta johdu. Mutta tiedän kuitenkin sellaisiakin kynsilakkoja, joiden kanssa samaa ongelmaa ei ole.

   Poista
 2. Kiitos tästä. Ei tule tehtyä hutiostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain :D Toivottavasti en tässä ryöstä keneltäkään mahdollisuutta löytää uutta suosikkituotetta oman malttamattomuuden ja mahdollisen möhlimisen vuoksi. Mutta toisaalta enpä ole kuullut kenenkään puolustelevankaan tuota tuotetta. :/

   Poista
 3. Katselin tuota juuri eilen, mutta muistin sitten tämän kirjoituksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuplimisongelma saattaa johtua siitä, että tuo lakka on tosiaan yhdistelmälakka. Sally Hansenin muut aluslakat ja päällyslakat saattavat olla paljon parempia. Jahka kokeilen niitä tulevaisuudessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...