torstai 28. helmikuuta 2013

Vamppyyrin silmämeikki

Vanhoja meikkejä pyöritellessäni mietin, että heittäisinkö ne pois vai yrittäisinkö vielä keksiä niille jotain käyttöä. Aloin sitten pelleillä niillä ja leikkiä ajatuksella, että jos huulipunaa ei enää halua laittaa huuliin, niin minne kaikkialle sitä voi laittaa. Olen kuullut useiden ihmisten käyttävän lempihuulipunaansa myös poskipunana, mutten koskaan itse ole ajatuksesta innostunut.
 
Käsilläni nyt ollut erittäin vanha Oriflamen Giordani huulipuna värissä Sheer Indulgence ei todellakaan ole mitenkään "sheer" vaan kirkkaan tumman punainen vähän luumun sävyyn taittaen. Huulipunana tätä en oikein tykkään enää käytää, koska puna on jo sen verran kuivunut ja muuttunut tahmaiseksi, ettei se tunnu mukavalta huulilla.
 
No mitäs tällä sitten tekee? Minä lykkäsin sitä silmiini sen enempää ajattelematta ja katsoin peiliin. Ja kappas vain, vamppyyri katsoi takaisin. Tahmasin sormilla tätä punaa vielä vähän suttuisesti lisää luomivakoon ja alaluomelle.
 
 
 
Toinen ongelmameikkini, jonka kohtaloa en osannut päättää oli tämä Oriflamen Visions luomiväriduo. Käytin aikoinaan lähes pelkästään Oriflamen meikkejä muutamia Lumenen ja Anytimen meikkejä lukuunottamatta. Nyt niitä on sitten kertynyt nurkkiin jos minkäkin näköisessä muodossa. Tämän kyseisen luomiväriduon nimeä en enää tiedä, kun lappu sen pohjasta on jo ehtinyt kulua pois.
 
Nämä visions meikit olivat silloin ennen vanhaan todella hyviä ja pidin niiden laadusta. Uudet vastaavat tuotteet Oriflamen VeryMe meikit eivät vedä millään tasolla vertoja näille. Käytän kyllä niitäkin silloin tällöin. No mutta koska minulla oli jo tahmaista huulipunaa silmissäni, päädyin taputtelemaan tuota puuterimaista punaisempaa luomiväriä sen päälle, jottei se tahmaisi enää niin pahasti ja luomi tarttuisi kiinni kulmaluuhun joka räpäytyksellä.

 
Ja mikä on tämän tarinan opetus? No en oikeastaan tiedä. Kunhan pelleilin. En nyt sitten heittänytkään näitä pois vaan ajattelin säästä vappua tai pyhäinpäivää varten tai mihin nyt voisikin tarvita vamppyyrimeikkiä. Joten kai aina kannattaa miettiä kaksi kertaa, voisiko jostain olla sittenkin hyötyä vielä tulevaisuudessa.

4 kommenttia:

 1. Lueskelin blogiasi läpi , vaikuttaa tosi kivalta (:
  Liityin lukiaks ! Itsellänikin on blogi joka kertoo kosmetiikasta , terveydestä yms.
  Käy tsekkaan
  http://kosmetiikkabloggausta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana vampyyrimeikki! Mä olen aina ollut sitä mieltä että mitään ei saa heittää pois kun koskaan ei tiedä mitä tarvii ja milloin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on paha tapa säilyttää meikkejä pilaantumiseen asti :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...