lauantai 2. maaliskuuta 2013

Voluumia hiuiksiin vertailu

Tällainen lättätukka yrittää jatkuvasti löytää tuotteita, joilla saisi tukan näyttämään tuuheammalta ja paksummalta. Nykyään jopa tupeeraan hiusten tyveä saadakseni tuuheamman lookin päähäni. Tällä kertaa vertailen kahta hiuksiin ennen föönausta suihkutettavaa tuotetta, jotka molemmat lupaavat tuuheammat hiukset pitempään.
 
 
Ensimmäisenä esittelen teille Sunsilkin Volumizing Mist -suihkeen, joka on osa Sunsilkin violettia tuotesarjaa, jossa jokaisen tuotteen on tarkoitus auttaa tuuheuttamaan hiuksia. Tarkoitukseni oli ensin kirjoittaa koko tästä violetista tuotesarjasta yhdessä, mutta ostettuani tuon Wellan vastaavan tuotteen, päätin vertailla näitä kahta tuotetta toisiinsa.
 
Tämä 150ml pullo maksoi käsittääkseni 3,99€, mutta hinta voi nykyään olla jotain muutakin. Suihke on kahdessa eri osassa, jotka tulee sekoittaa toisiinsa ravistamalla pulloa ennen käyttöä. Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Myöhemmin päivän mittaa hiuksia pitäisi pystyä muotoilemaan sormilla tuuheammiksi eikä tuotetta tarvitse lisätä.
 
Käytännössä tämä tuote lisää hiusten muotoiltavuutta tekemällä hiusten pinnan karheammaksi. Englanniksi termi on texturizing. Kun hiukset ovat karheammat, niitä on helpompi muotoilla eivätkä ne vain liu'u toistensa pälle elottomina. Tätä suihketta ei kannata mielestäni suihkia hiuksiin liikaa, koska hiuksiin tulee silloin helposti liian karhea ja takkuinen tunne sekä suihkeen tuntee silloin hiuksissa liian selkeästi. Tällä siis pärjää pienellä määrällä.
 
En yhdistäisi tätä tuotetta saman sarjan shamppooseen, koska sillä on hieman samanlainen toimintaperiaate ja tällöin tuotteita mielestäni kasaantuu hiuksen pinnalle liikaa. Jollekin toiselle hiustyypille se saattaa ehkä sopia, mutta minun on vaikea kuvitella sitä. Jos hiuksen pinnalla on liikaa tuotetta, se muuttuu raskaaksi eikä silloin ole helppoa enää saada tukkaa näyttämään tuuheammalta.
 
Tämä suihke toimii pienissä määrissä, mutta liikasuihkuttelun mahdollisuuden ja vähän liian karhean tunteen vuoksi, en pidä tästä suihkeesta niin paljon, kuin kuvittelin tästä pitäväni. Tätä pitää käyttää niin vähän, että yhden pullon käyttäminen kestää suhteellisen pitkään, joten tuskin ostan ihan heti uutta puolloa käyttööni.
 

 
Seuraava testattava tarttui käteeni alennusmyynnissä vähän vahingossa ja huomasin vasta kotona, suihkeen olevan hyvin samantapainen kuin tuo edellä esittelemäni Sunsilkin suihke. Suihke on siis nimeltään Wellan Wellaflex 2nd Day Volym Blow Dry spray. Wellalla on tuotteen voimakkuuden mukaan numeroituja tuotesarjoja ja tämä suihke kuuluu sarjaan 3. Suihke on muodoltaa erilainen sillä, se on vain yhtä nestettä kaikki samassa, mutta käyttötapa on samanlainen. Tätä suihkitaan pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua. 150ml tätä suihketta maksaa noin 4,50€. Tuotteessa on myös UV-suoja.
 
Käytössä pidän tästä suihkeesta enemmän kuin edellä mainitusta Sunsilkin tuotteesta.  Tämän kanssa hiukset eivät tunnu karheilta tai takkuisilta tai muotoilutuotteilla kuormitetuilta. Mutta suihke tekee hiuksista  välittömästi hieman tuuheamman tuntuiset ja ilmavammat sekä helpommin muotoiltavat. Tätäkään ei tarvitse suihkia hiuksiin paljoa, mutta pelkoa yliannostuksesta ei ole. Voin huoletta käyttää tätä myös tuuheuttavien shamppoiden ja hoitoaineiden kanssa. Aion ehdottomasti ostaa tämän myös uudelleen.
 
 

2 kommenttia:

  1. Ootko hiuspuutereita käyttänyt? Itse kokeilin -jäin koukkuun.:) Oon kans ohuthiuksinen ja kaipaan tuuheutta hiuksiini. Hiuspuuterilla sitä saa todella hyvin. Se vie sitä liukkautta ja parantaa esim tyvitupeerauksen pysyvyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen kokeillut irtopuuteria myös ja pidän kovasti. Kirjoittelen kokemuksistani varmasti lisää tänne blogiin vielä tämän kevään aikana myöhemmin. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...