lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kone Helsinki 5x Volume Mascara

 Monet ovat varmaan jo ehkä huomanneet nämä Kone Helsinkin ripsivärit alennusmyynnissä Vapaa Valinnoissa ja Tockmanneilla. Hinta taisi olla luokkaa 2 tuubia 5€ eli todella edullisesti.
 
 
Tuubi on punainen ja harja on keskeltä oheneva spiraalimainen kuituharjaksista eikä muovista koostuva harja. Niille, jotka eivät tätä ripsiväriä ole vielä kokeilleet, mutta miettivät sen hankkimista, tulee tässä pari kuvaa, jotka  toivottavasti helpottavat ostopäätöstä.


 
Eli suurin piirtein tältä ripsiväri näyttää ripsillä paljaisiin ripsiin verrattuna. Olen itse ihan tyytyväinen tähän ripsiväriin. Sopiva käytettäväksi arkimeikissä. En ole homannut tämän varisevan mitenkään hälyyttävästi tai muutenkaan leviävän pitkin silmiä. Ei ole myöskään ärsyttänyt silmiä.

4 kommenttia:

 1. Ompa edukas! Ja hienoa, että halvalla saa hyvää. Montako kertaa olet jo kuullut, että sulla on aivan täydelliset kulmakarvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Vai että täydelliset :D Kiitos paljon, vaikkeivät ne kyllä siltä aina tunnu... Mutta ajattelin kohta kirjoittaa ylös kokemuksiani erinäisistä kulmakarvatuotteista, jos sellainen kiinnostaa.

   Poista
 2. Ei ollenkaan paha! Onkohan tuota sinisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muuten tiedä. Itse näin kaupassa vain noita muistia, mutta kannattaa toki mennä penkomaan hyllyjä tarkemmin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...