torstai 14. maaliskuuta 2013

Essien alus- ja päällyslakkoja

Minulla on ilo ja kunnia esitellä uudet suosikki alus- ja päällyslakkani. Tykkään edeleen todella paljon myös niistä Mavalan lakoista, jotka esittelin jokin aika sitten, mutta näistä pidän jonkun verran enemmän.
 
Kyseessä ovat siis seuraavat Essien lakat:
 

Essie Grow Stronger & No Chips Ahead
 
Näiden lakkojen hinta voi olla monen kukkarolle liian kallis, mutta suosittelen pitämään silmät auki erinäisissä alennusmyynneissä ja "halpahalleissa". Yleensä näiden lakkojen normaalihinta on lähellä 17€, mutta minä löysin omani alle 12€ hinnalla, jolla mielestäni näitä kannattaa jo ehdottomasti ostaa.
Erityisesti Grow Stronger aluslakka on uusia kosmetiikkarakkauksiani. Se helpottaa kynsieni kasvatusta, koska minulla on luonnostaan ohuet, liuskoittuvat ja helposti katkeilevat kynnet. Tämän aluslakan avulla sain kynteni kasvatettua pitemmiksi kuin koskaan aiemmin. Lakka näyttää hennon nuden vaaleanpunaiselta kynsillä. Yksinään sitä ei kannata silti käyttää, vaan se on parhaimmillaan tosiaan jonkun toisen lakan alla.

No Chips Ahead saa kynsilakan taas pysymään ehjänä paljon pitempään. Siinä missä minun piti lakata kynteni viimeistää joka kolmas päivä uudelleen, tämän päällyslakan kanssa kynteni pysyvät jopa viisi päivää siistin näköisinä.
 
 

Essie Good to Go

Good to Go pikakuivattajat kuivattaa kynnet todella nopeasti käyttökelpoisiksi. Lakka on paksua ja jättää kirkkaan muovisen pinnan kynnen päälle. Jos lakka tuntuu liian muoviselta tämän kanssa, olen joskus sipaissut vielä tuota No Chips Aheadia tämänkin päälle. Paksu lakka myös kuivuu paksulti ja suojelee kynttä paremmin. Joskus ilman tuota toista päällyslakkaa pelkästään tämän kanssa kynteni lakkaus saattoi joskus kovassa käytössä säröillä pinnalta hassusti parin päivän jälkeen.
 
Tämä lakka on siis todella hyvä pikakuivattaja ja kiva päällyslakka, mutta parista asiasta minun pitää varoittaa ennen kuin menette tämän kaupasta ostamaan.

 
Ensinnäkin, koska lakka kuivuu paksuksi, sitä kanattaa levittää huolellisesti koko kynnelle. Muuten lakan kuivuessa paljastuu lakkauksen raja. Tämä on kuitenkin tosiaan helposti vältettävissä. Lakkaa kannattaa myös laittaa reilusti kynnen kärkeen, mutta en ole huomannut lakan pahemmin kutistuvan kynnen kärjestä.

 
Lisäksi muutaman päivän jälkeen lakkauksesta kovassa käytössä lakka saattaa lähteä yhtenä kappaleena irti. Ei sillä tavalla, että se vain tippuisi itse sitä huomaamatta, mutta jos välttämättä alkaa reunoja jostain syystä repiä tai kynnet joutuvat jotenkin koville, niin silloin lakka saattaa antaa periksi. Ei kuitenkaan kannata mennä lakkaa repimään irti tälla tavalla, koska silloin voi vahingoittaa kynnen pintaa.

4 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen teksti! Varsinkin tuo No Chips Ahead alkoi kiinnostaa. :) Essie on kyllä merkkinä todella hyvä, varsinkin rakennekynsillä minulla kesti Essiellä tehty lakkaus helposti yli viikonkin vahingoittumattomana, vaikka en käyttänyt mitään päällyslakkaa. Hinta nyt on toki astetta suolaisempi...onneksi ystäväni käy usein Saksassa, ja siellä nuo maksavat noin 8 €. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä kuudetta päivää sama kynsilakka (Lumenen) eikä kynsissä ole yhtään säröä noiden Essien lakkojen ansiosta. Todennäköisesti lakkaan kynnet uudelleen vasta ensi viikolla. Huonompienkin lakkojen kanssa saa helposti olla monta päivää huoletta, kun laittaa näitä päälle ja alle. Tästä syystä en ole juurikaan ollut kiinnostunut Essien muista värilakoista, koska samaan hintaan voin ostaa useampia pulloja joitain muita lakkoja. Sama pätee muihin arvokkaampiin lakkoihin.

   Poista
 2. Kiva kun kirjotit näistä alus-ja päällyslakoista!:) Tästä oli hyötyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, ettei tule turhan takia näitä kirjoiteltua :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...