perjantai 17. lokakuuta 2014

Blogger ongelmia

Onko kellään muulla ollut ongelmia lukiemiesi blogien hallinnoimisessa? en millään saa poistettua joitakin blogeja listaltani, vaikka kyseisiä blogeja ei enää ole edes olemassa.

Olen seurannut kaikkia ohjeita ja klikannut jo kymmeniä kertoja kohdasta lopeta tämän blogin lukeminen eikä se vaikuta mihinkään. Kyseiset blogit ovat silti listallani liikahtamatta mihinkään.

Onko kellään mulla ollut vastaavia ongelmia? Haluaisin lisää tilaa tilata uusia blogeja, joita ihan oikeasti haluaisin lukea, mutten voi, koska nämä haamublogit täyttävät listani. Alkaa pikkuhiljaa mennä hermot Bloggeriin ja koko h*lv*tin Googleen.

13 kommenttia:

 1. Jos seuraat GFCn kautta, poisto sujuu samaa tietä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google-käyttäjäraati, sellaisten blogien poistamiseen voin antaa neuvon, koska poistin itse juuri yhden blogin.

   Poista
  2. No sehän - ei auttanut yhtään.

   Poista
  3. Mene sivulle, josta näet lukuluettelosi (Lukuluettelo, Kaikki Blogit), ja klikkaa oikealla näkyvää ratasta. Saat näkyviin luetelon, jossa on oikeassa sarakkeessa Asetukset. Siitä klikkaamalla poistettavan blogin kohdalla, saat blogin poistettua. Ellei onnistu, laita mulle meiliä niin laitan ruutukuvina ohjeet sinulle.

   Poista
  4. Joo ei onnistu. Olen hakannut tuota jo kuukausi tolkulla, mutta mikään blogi ei koskaan poistu listalta lopullisesti. Ja joka kerta, kun yritän rekisteröityä käyttäjäraatiin, tulee joku bugi enkä pääse läpi.

   Poista
  5. Oletko yrittänyt jollain muulla kuin käyttämälläsi selaimella?

   Poista
  6. Joo itseasiassa yritin IE:lla, mutta Blogger ilmoitti, ettei ole yhteensopiva muiden kuin Cromen kanssa. Kiitos siis tästä Google.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No voi hitsi, eli kyseessä ei ole mikään minun nettiyhteyden tai tietokoneen oma bugi. Raivostuttavaa.

   Poista
 3. Olen nyt tullut siihen tilanteeseen, että Bloggerin lukulistani ei vastaa sitä, mitä blogeja oikeasti luen. Pakko siis seurata blogeja jotain muuta kautta kuin Bloggerin avulla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...