torstai 16. lokakuuta 2014

Blurrrrrrr

The Body  Shopin viimeaikaisia uutuus menestyksiä on ollut tämä vaatimattomasti nimetty All-in-one Instant Blur meikinpohjustaja. Olen nähnyt muutamia blogimerkintöjä muilla teillä ihanilla meikkibloggaajilla ja tähän mennessä olen kuullut vain positiivisia kommentteja tästä tuotteesta. Omat kokemukseni ovat kuitenkin vähän - noh - laimeammat.


Itse tartuin tähän pikkiriikkiseen tuubiin epätoivossa, koska kävin läpi kesän aikana sellaisen naaman rasvoittumiskatastrofin, ettei mitään rajaa. The Body Shopin aivan ihastuttava myyjä ylipuhui minut kokeilemaan tätä "tahnaa", koska olit kuullut niin monen muun asiakkaan löytäneen näillä kesähelteillä tästä helpotusta.


Tuotteen faktat ovat tässä: tuubi on 25ml kokoinen, tuote itsessään on tällaista silikonitahnaa, tahnassa on parfyymin tuoksu ja koko hela hoito on sinun hulppealla 21,50€:lla. 

Sitten tulevat minun henkilökohtaiset kokemukseni kyseisestä tuotteesta: ihan jees. Yritin epätoivoisesti ottaa kuvaa, joka havainnoisi tämän tuotteen himmentävän vaikutuksen kasvoilla, mutta en saanut hyvää kuvaa otettua sitten millään. Tuote kyllä himmentää, minun kohdallani se ei peitä punaisuutta tai näppyjä, mutta tasoittaa ihon sileäksi ja on siten hyvä meikkipohja. Pahimpaan rasvoittumiseen tämä ei antanut sen suurempaa helpotusta. Himmeys kestää kyllä ihan kiitettävästi, mutta aivan rehellisesti sanottuna tämä tahna ei ole yhtään sen ihmeellisempää kuin mikä tahansa muu myytävänä oleva silikonitahna -meikinpohjustusvoide. Siis kiva tuote, en kadu sen ostamista, mutta säästän kyllä tulevaisuudessa rahani ostamalla jonkun halvemman pohjustusvoiteen.


6 kommenttia:

 1. Harmi, ettei tämä ollut toimiva. Etsin sitä oikeaa primeriä kasvoille, joka estäisi ihon rasvoittumista, mutta en ole vielä löytänyt sellaista.
  kivipuuteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen löytänyt avun Body Shopin tea tree pore minimizer mattavoiteesta sekä Dermosilin mattifying voiteesta. Ne eivät tosin tasoita ihoa samalla tavalla kuin tämä primeri, mutta pitävät rasvoittumisen kurissa paljon paremmin.

   Poista
 2. Kokeilkaas tätä: http://www.iherb.com/Andalou-Naturals-Clarifying-BB-Oil-Control-Beauty-Balm-Un-Tinted-with-SPF-30-2-fl-oz-58-ml/50941#p=2&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=andalou%20naturals&rc=99&sr=null&ic=34

  Väritön BB-voide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ihan kiva tuote, mutta jos sen lähettäminen Suomeen maksaa 10$ taitaa jäädä tuote ainakin minulta kokeilematta.

   Poista
  2. Lähetys on edullisimmillaan n. 3 euroa, rekisteröitymällä saa ensitilauksesta 4 taalaa (eli postikulut) alennusta, Kokeile vaikka koodia NEM055 (kolme viimeistä on numeroita). Hinnaksi jää n. 11 euroa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...