maanantai 8. lokakuuta 2012

Pientä päivitystä

Ihan vain nopeasti haluaisin kertoa, että olen tehnyt tässä viimeisen viikon sisään muutamia  muutoksia blogini sivuihin. Tuolta yläpalkista pääsee nyt  kolmelle kollaasi -tyyppiselle sivulle.
 
Ensimmäisellä sivulla on kuvia tuotteista, joita kokeilen tällä hetkellä ja joista toivottavasti myöhemmin kirjoitan sitten pitempää arviota. En halua esitellä blogissani mitään tuotetta, jota en ihan oikeasti ole kokeillut. Haluan tietää tasan tarkkaan, mitä ajattelen tuotteista, kun niistä jotain kirjoitan.
 
Toisella sivulla on kokoelma tuotteista, joita käytän tällä hetkellä. Osan näistä olen esitellyt blogissani jo aikaisemmin ja haluan vain näyttää, mitkä niistä ovat päätyneet pitempiaikaiseen käyttöön. Tuolla sivulla voin mainita myös käyttämiäni tuotteita, jotka olen ehkä ostanut jostain poistomyynnistä ja joita ei ehkä enää voi ostaa, jolloin niistä olisi turha kirjoittaa pitempää tekstiä. Mutta haluan silti kertoa, käyttäväni tällaisia tuotteita.
 
Viimeisellä sivulla on kuvakollaasi silmämeikeistä, joita olen blogissani esitellyt. Tällä hetkellä tuolla sivulla näkee kuvat meikeistä ja joistakin tuotteista, joilla ne on tehty, muttei sen tarkempia ohjeita. Saatan muutella tätä sivua vielä, mikäli teen lisää silmämeikkejä esitelläkseni niitä täällä. Minulla meni pitkä aika, kun en tehnyt postannut tänne ollenkaan kuvia silmämeikeistä tai ripsiväreistä, sillä minun ripseni olivat niin kamalassa kunnossa, mutta nyt tilanne on parempi ja odottelen vain lisää inspiraatioita.
 
Asiaan liittyen, en yleensä halua puhua mahdollisista asioista tulevaisuudessa, koska milloinkaan ei tiedä, miten oikeasti asiat menevät, mutta JOS saan kynteni kuntoon, niin saatan tehdä kynsitaidepostauksiakin... ehkä.
 
Mutta näillä mennään tällä hetkellä. Kiitos kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Voi että, ihana kosmetiikkablogi! <3 Varsinkin kun kosmetiikka on itselläkin lähellä sydäntä.. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...