lauantai 21. maaliskuuta 2015

Essence luomivärit

Essence meikkivalikoimassa on sopivan tiheä valikoiman muutostahti, että sillä hyllyllä kannattaa ajoittain piipahtaa ja oikein kunnolla katsoa, mitä tänään olisi tarjolla. En ole aikaisemmin Essence luomivärejä ostanut. Niitä on myyty pienissä paleteissa joissakin vaatekaupoissa ja "halpis" kaupoissa. En ole niistä juuri innostunut tarpeettoman kimalle ja kiille määrän vuoksi. Itse olen viime vuosina käyttänyt enimmäkseen mattameikkejä.
yhden yksittäisen luomivärin hinta on 1,99€

Ilokseni sain todeta, että tämän kevään meikkivalikoimassa on runsaasti nudesävyjä ja neutraaleja värejä. Sekä jopa muutamia yksittäispakattuja mattaluomivärejä!
14 Chilli Vanilli
17 No Cream, No Sugar
15 Hazel Me Not!
Tällaiset mattavärit nappasin mukaani. Yllä kuvat sekä salamalla, että luonnonvalossa. Jokainen on toden tosiaan mattaväri. Vielä kun nämä saisi yhteisessä paletissa, niin olisin jo hyvin onnellinen. Tuotteet mainostavat takakannessa olevansa super pehmeitä käyttää ja kestävän pitkään käytössä.

Tässä epätoivoisia näytteitä iholla huonossa valossa. Värit todella ovat pehmeitä levittää iholle ja pigmenttimäärä on moitteeton.


10 Dance Mauve

Tässä vielä neljäs metallinhohtava väri, jonka ostin. Se sointuu mukavasti yhteen noiden edellä esiteltyjen sävyjen kanssa. Kun levitin tätä iholle oikein voihkaisin ääneen, miten ihana sävy oli ja miten pehmeästi se liukui iholle. Tämä näyttää mielettömän hyvältä liikkuvalla luomella niin vaaleassa kuin tummassakin meikissä.


Tässä lopuksi vielä pari kuvaa siitä, millaisia meikkejä inspiroiduin näillä luomiväreillä loihtimaan. Pahoittelen, etta valaistus ja kamera vähän heikentää värien näkyvyyttä.
 Arkisempi täysi matta meikki
Valkoista liikkuvalla luomella ja kulmaluulla, tumman ruskeaa luomivaossa,
häivyetty vaalean ruskealla.
käytetty rajausväri Flormarin water resistant eyeliner

Tummempi hohtava meikki
Liikkuva luomi pohjustettu vaalean ruskealla, luomivaossa tumman ruskeaa,
kulmaluulla ja silmäkulmassa valkoista, liikkuvalla luomella kiiltävää hopeaa.
käytetty rajausväri Essence Liquid Eyeliner water proof

2 kommenttia:

  1. Oon jo kuullut useammalta tyypiltä kehuja Essencestä! Itse katselin joskus hyllyä kun tännekin merkki rantautui mutta ajattelin vaan ettei noin halpoja meikkejä kannata ostaa, ei ne voi olla hyviä. Muttta taidan niellä sanani ja lähteä kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on ollut vähän samanlainen olo, kun olen aiemmin noita luomivärejä katsonut, mutta kun näin nuo mattavärit, niin päätin antaa mahdollisuuden, koska mattaluomivärejä on niin mahdoton löytää näinä päivinä kalliimmiltakin meikkimerkeiltä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...