torstai 26. maaliskuuta 2015

Essence nude huulipunia

Ine julkaisi noin kuukausi sitten blogissaan Ine goes cometics! ihania kuvia Essence huulipunista, joita oli ostanut. Se sitten innoitti minuakin kokeilemaan vihdoin ensimmäistä kertaa kyseisen merkin punia. Päätin aloittaa kevyesti parilla nudella ennen kuin uppoudun koko tarjontaan. Mutta oli virkistävää huomata, miten hyvä nudesävytarjonta Essencellä on, kun niin monissa markettikosmetiikkamerkeissä on vain pari nudea punaa, jotka ovat joko liian oransseja tai liian valkoisia minulle. Essencen hyllyssä oli monta eri sävyä vaaleasta tummaan.

Päädyin kokeilemaan näitä kahta keskitummaa nudea huulipunaa. Ne tulivat kivasti toisiinsa sointuvan värisissä tuubeissa. Yhden punan hinta oli 2,89€ eli todella edullinen.
Punat olivat nimiltään 02 Porcelain Doll ja 11 Nude Love. Posliininukke on beigeen taittava nude. Tällaiset helposti näyttävät oransseilta kovin vaaleilla ihmisillä, mutta testeri näytti olevan sen verran neutraali, että päätin ottaa riskin. Naku rakkaus taas on pinkkiin taittava sävy, joka yleensä toimii paremmin vaaleahipiäisillä ihmisillä, kunhan ei ole liian tumma ja ala loistaa purkan pinkkinä.
02 Porcelain Doll

11 Nude Love

Tältä ne sitten näyttivät huulilla. Tykkäsin molemmista hyvin paljon. Punia mainostetaan pitkään kestäviksi ja mielestäni ne kestävätkin ihan mukavasti. Vaikka punat levittyvät pehmeästi ne eivät vuoda suupieliä pitkin. Ja mattapintaisuudestaan huolimatta, en huomannut niiden kuivattavan huulia, vaikka olenkin huulten rohtumisesta viime aikoina kärsinytkin. Lisäksi täytyy ihastella hyvää peittävyyttä, sillä omat huuleni ovat luonnostaan aika tumman punaiset enkä tarvinnut näiden punien kanssa minkäänlaista pohjustusta niiden pigmentti riitti peittämään huulteni luonnollisen sävyn ihan yksinään. Punissa on kyllä vähän muovinen maku, mutta se ei ollut niin huomattava, että olisi haitannut minua yhtään. Sitä paitsi arvostan sitä, ettei näitä meikkejä ole hukutettu johonkin keinotekoiseen ruusun tuoksuun tai makuun.

3 kommenttia:

 1. Voi kun osaisin itsekkin käyttää nude-punia, mutta jotenkaan ne ei vaan miun naamalle sovi :D Nuo näyttää tosi kivalta! Pitäisi itsekkin kokeilla nuita Essencen meikkejä, kun tosi moni on niitä kehunut. Eikä nuiden hinta ole kyllä todellakaan paha! Minuu aina kirpaisee maksaa huulipunasta yli kymppiä, mutta nuo hinnat houkuttelee kyllä kovasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on siellä tosiaan muitakin sävyjä! :D tuosta valikoimasta jos jostain luulisi löytävän itselleen sopivan.

   Poista
  2. Niin mie katoinkin että sävyvalikoima on kyllä ihan mielettömän laaja! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...