tiistai 17. maaliskuuta 2015

Henna Proseries Kulmakarvaväri

Minulla on luonnostaan vähän tummemmat kulmakarvat, mutta meikkien kemikaalit vaalentavat niitä ja pidän itse aika tummista kulmista, joten joudun ajoittain turvautumaan ulkopuoliseen apuun sopivan värin saavuttamiseksi. Olen aikojen saatossa kokeillut useita eri kulmakarvavärejä kuten RefectoCil (13,90€) sekä Depend (10,90€). Ensimmäisenä mainitusta tykkäsin, mutta jälkimmäinen väri oli täysi pettymys.


Sitten näin paikallisessa halpiskaupassa tämän kaverin Henna Proseries Cream for eyebrows and lashes. Värivaihtoehtoja olivat musta ja ruskea, joista valitsin mustan. Voidemainen hennaväri, jonka hinta oli huokeat noin 3€ ja siihen hintaan päätin kokeilla hennaväriä ensimmäistä kertaa elämässäni.


Pakkauksen mukana tulevat nämä yksittäiset tuotteet eli värivoide sekä sen kehiteaine ja lisäksi vielä muovinen levitys- ja sekoitustikku, jossa on toisessa päässä ikäänkuin haarukka ja toisessa päässä oheneva kärki.


Haarukkapää näyttää lähempää tältä. Käytössä tämä osoittautui varsin hyödylliseksi välineeksi. Siitä huolimatta, että suosin spulia (eli kierreharjaa) värien levittämisessä ripsille, mutta tämä haarukka oli kätevä voiteen levittämisessä erityisesti alaripsille


Tässä vielä vertauskuvat

Ennen:
 Jälkeen:

Jälkimmäinen kuva on otettu ihan hieman kirkkaamassa valossa, jolloin se näyttää vaaleammalta kuin oikeasti on edelliseen kuvaan verrattuna. Ero on huomattava. Väri tarttuu mukavasti eikä minua haittaa, että sitä tartuu hetkellisesti myös ihoon. Ihossa oleva väri lähtee parissa pesussa pois. Väri kestää kulmilla ja ripsissä viikon täydellisesti ja pari viikkoa moitteettomasti. Itse olen nyt värjännyt kulmani kerran kuukaudessa tällä värillä ja olen ollut tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Joskus saatan värjätä kulmat kerran viikossa, jos kulutus on suuri enkä halua käyttää paljoa meikkiä eikä niinkään tiheästä värjäämisestä ole mitään haittaa vielä ollut. Suosittelen lämpimästi mikäli tällainen helmi osuu kaupassa kohdallenne.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostava juttu! Mistä kaupasta sen ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tapauksessa Halpa Hallista, jossa teen useinkin kosmetiikkaostokseni :) Uskoisin, että tämä löytyy monista muistakin vastaavanlaisista kaupoista.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...