tiistai 24. maaliskuuta 2015

Adidaksen uudet tuulet?

Olen varsin nirso deodoranttieni suhteen. En nyt halua antaa sellaista kuvaa, että henkilökohtainen hygieniani olisi jotenkin huono, mutta olen itse hyvin herkkä hien hajun suhteen enkä pidä hikoilusta, jos minulla ei ole mahdollisuutta mennä välittömästi suihkuun. Aikaisemmin olen todennut, että Adidas on ainut merkki, joka tehokkaasti estää hikoiluani sekä pitää pahat hajut aisoissa koko päivän. Ikävä kyllä Adidaksella ei ole oikein käsitystä siitä, millainen on hyvän tuoksuinen deodorantti. Useimmiten valikoimasta löytyy suihkeita, joita ei voi luonnehtia muuten kuin hermomyrkyiksi.

Pakko tosin heittää sivuhuomautuksena, että sen jälkeen, kun aloin epiloida kainalokarvojani, hien haju on muuttunut kainaloissani huomattavasti miellyttävämpään suuntaan. Eikä väliä ole niinkään sillä, olenko hiljattain poistanut karvani vai antanu kainaloideni olla lähes luonnollisessa tilassa. Jostain syystä katkottu/rikkonainen ihokarva on suurempi bakteeripesäke kuin ehjänä kasvava kainalokarvoitus. Tämä on ollut mielenkiintoista huomata viimeisen vuoden aikana. Ja tästä syystä, en ole ollut niin järjettömän suuressa pinteessä deodoranttieni suhteen sen jälkeen kun Adidas lopetti suosikkituoksuni valmistamisen.
Adidas Climacool Performance in Motion 
48h Move activated Fresh Capsules Anti-perspirant 3€

No nyt kuitenkin törmäsin tällaiseen hyvin puhtaan ja siistin näköisen kaunottareen deodoranttihyllyssä ja päätin kantaa sen välittömästi kotiin kokeiltavaksi. Eihän se voisi ainakaan pahemman tuoksuinen olla, kuin Adidaksen oranssi suihke... Teho on tässäkin kaverissa ihan kiitettävä. Tuotteen kerrotaan aktivoituvan sen mukaan, mitä enemmän käyttäjä liikkuu. Siitä en osaa sanoa käytännössä minkäänlaista kommenttia. Tuoksu tässä suihkeessa on yllättäen todella makea, mutta huomattavasti puhtaampi ja kirkkaampi kuin esim. Adidaksen vaaleanpunaisessa, violetissa tai sinisessä suihkeessa, jotka ovat oikeastaan aika vahvoja ja vähän tunkkaisia tuoksuja. Tämä tuote ei ole täydellinen, mutta huomattava parannus edellisiin dödöihin ja siirryn tästä lähtien käyttämään tätä vielä parempaa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...