lauantai 29. syyskuuta 2012

Lumenen Double Stay ja Vitamin C+ meikkivoiteet

Ihan vain tasapainotaakseni asoita esittelen tässä teille kaksi vähän paremman peittävyyden omaavaa Lumenen meikkivoidetta, sillä aiemmin tällä viikolla tuli kirjoiteltua muutamista kevyemmän sarjan voiteista.


Tätä Lumenen Double Stay Mineral Matt Makeup meikkivoidetta olen käyttänyt jossain muodossa jo vuosikausia ja vieläkin se kuuluu jokapäiväisiin lemppareihini. Tällä tuotteella on hyvä peittävyys, se tasoittaa kasvojeni värierot, peittää punoitukset, muttei tuki huokosia tai näytä pakkelimaiselta. Lisäksi se kestää kasvoilla suhteellisen pitkään. 30ml tuubi lähtee noin 15€ hintaan, mutta minä ostan omani yleensä alennusmyynnistä (siis yllätys, eikö?). Olen käsittänyt, että markkinoille on tulossa vielä pitempään iholla kestävä ja paremmin peittävä triple stay versio tästä samaisesta tuotteesta. Sama tuote kuivemmalle iholle löytyy sinisestä tuubista.


Tätä Lumenen Vitamin C+ -sarjaan kuuluvaa 12h Radiance Makeup heleyttävää meikkivoidetta on joskus hieman vaikeaa löytää. Voi olla, että Lumenen väki on syrjäyttänyt tämän saman sarjan BB-voiteen tieltä. Mutta jos tämän meikkivoiteen jostain vielä löytää, niin tässä on ihoa hoitava ja hyvin peittävä tuote.  Nämä Vitamin C+ sarjan tuotteet sisältävät suomuurainta, niiden kerrotaan hoitavan ja heleyttävän ihoa sekä ehkäisevän ikääntymisen merkkejä. Yleensä ihon heleyttäminen kosmetiikassa tarkoittaa pientä kimalletta tuotteessa, mutta tässä ei sellaista kyllä näy, vaan tämä ihan oikeasti hoitaa ihoa. Jos tätä ei enää löydy, niin se BB-voide lähtee alle 20€ hintaan kotiin.

 Se, mitä loppujen lopuksi yritän tällä kirjoituksella sanoa, on ensinnäkin se, että Lumenelta löytyy peittävämpiäkin meikkivoiteita tarvittaessa. Ja se, mitä minä yleensä meikatessa teen, on sekoitan eri peittävyydellä varustettuja tuotteita keskenään. Meikkivoiteittein sekoittaminen toimii hyvin niinä päivinä, kun haluaa luonnollisen mutta peittävän pohjustuksen meikille. Tällöin ei mene kevyemmätkään meikkivoiteet hukkaan, vaikkei niitä usein tarvitsisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...