lauantai 15. syyskuuta 2012

Ulos lähtemässä...

Minulla ei ollut alunperin mitään tarkoitusta kirjoittaa mitään tästä, mutta tuossa eräänä iltana ulos lähtöä valmistellessani aloin vain itse nauraa itselleni. Tiedän, että useimmilla naisilla ulos lähtöä aletaan valmistella jo pitkään ennen itse varsinaista iltaa, joskus jopa ennen koko vuorokautta... Ja joskus se valmistautuminen on ihan kivaa rentoa henkistä valmistautumista, musiikin kuuntelua ja vaatteiden valintaa. Joskus se on taas ihan täysi kaaos.
 
 
En tiedä, kuinka monella on tapana ulos tai mihin tahansa juhliin lähtiessään tapana harjoitella meikkiään etukäteen. Minä joskus harjoittelenkin, mutta useimmiten vähintään testaan eri meikkejä (enimmäkseen luomivärejä) käteni iholle nähdäkseni, miltä mikäkin sävy näyttäisi minkäkin toisen sävyn kanssa. Sitten, kun on spotannut hyvät sävyt, jotka sointuvat hyvin yhteen, on paljon helpompi tehdä onnistunut kokonaismeikki. Eikö?


Tällä kyseisellä kerralla on pakko myöntää, että tuli testattua vähän useampia sävyjä kuin yleensä. Otin kuvan vain parista kulmasta, mutta oikeasti koko käsivarteni oli täynnä testisipaisuja. Siis KOKO käsivarteni... aivan olkapäähän asti. Siis ihan oikeasti, tekeekö kukaan koskaan samaa?


Niin ja toinen käsi luonnollisesti (tietysti) täynnä huulipunaa. Jos voisin testata kynsilakkoja vielä johonkin, niin tekisin senkin. Minulla on joku pakkomielle sävyjen yhteen sopimisesta - selkeästikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...