keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Elea kasvojen puhdistus -tuotteet

Tutustuin ikään kuin vahingossa muutamia vuosia sitten tällaisen kasmetiikkamerkkiin kuin Elea Skin Care. Kyseisen merkin tuotteita oli myynnissä silloin Seppälässä ja päätin kokeilla ihan huvikseni merkin ikääntymistä ehkäisevää sarjaa (koin silloin kyllä olevani vielä liian nuori anti-age jutuille). Ihastuin silloin yllätyksekseni kovasti kyseisiin tuotteisiin, mutten löytänyt kyseistä tuotesarjaa enää mistään Seppälästä ja luulin menettäneeni tuotteet ikuisiksi ajoiksi.


Aivan odottamatta törmäsin kuitenkin tähän merkkiin uudelleen läheisessä tavaratalossa ja päätin heti ottaa tuotteet uudeleen käyttöön. Näiden tuotteiden hinta ei ole päätä huimaava, muistaakseni jokainen putilo oli alle 5€.   Tässä kyseisessä tavaratalossa ei ollut myynnissä muita kuin nämä neljä eri tuotetta, kaksi eri sarjaa - kasvovesi ja pesugeeli. Aiemmin Seppälässä asioidessani ostin myös kosteusvoiteen kasvoille ja netistä olen nähnty, että kyseisellä merkillä on paljon muitakin tuotteita saatavilla. En vain tiedä, mistä minä niitä saisin...

Kyseessä on siis Bulgarialainen merkki. Purkkien merkintöjen puolesta olisin voinut luulla tätä venäläiseksi merkiksi. En ole löytänyt merkin nettisivuja tai tiedä tuotannon koko laajuutta. Maahantuojaksi on merkitty www.tikkamax.fi Nokia, joten tarkastelen noita sivuja ehkä myöhemmin paremmin.


Vaaleanpunaiset purtilot ovat siis anti-age tavaraa ja tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Anti-age tuotteita ei oikeastaan tarvitse nuorenkaan ihmisen pelätä, sillä useimmiten tämä ikääntymisen esto tarkoittaa vain ihon tehokkaampaa kosteuttamista, ihoahoitavia vitamiineja ja mahdollisesti hellävaraista kuorintaa, mitä nämäkin tuotteet lupaavat ja minkä vuoksi niitä suositellaan myös herkälle ja kuivalle iholle.

Tämä pinkki puhdistusgeeli on ehdoton suosikkini. Se sisältää Q10:ntä, E-vitamiinia ja rauhoittavaa kamomillauutetta. Tuote on saippuaton eikä kuivata ihoa. Pienet rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti. Tämän käytön jälkeen ihoni on huomattavasti pehmeämpi. Kasvoveden kerrotaan olevan kasvojen ihoa kosteuttavaa ja sisältävän hoitavaa aloe veraa.Nämä vihreät tuotteet on tarkoitettu rasvoittuvalle ja seka-iholle. Tämä puhdistusgeeli on myöskin saippuaton, mikä on aina hyväksi kaikelle iholle, mutta erityisesti helpottaa hillitsemään rasvoittumista. Geeli sisältää myös kamomillaa ja vihreää teetä, jotka rauhoittavat ihoa, hoitavat tulehduksia ja supistavat ihohuokosia. Tässäkin on hierovia mikrokuulia, jotka kuorivat ja hoitavat E- ja A-vitamiineillaan. Vihreän sarjan kasvovesi on myöskin ihoa kosteuttavaa. Lisäksi se supistaa ihohuokosia ja vähentää ihon rasvoittumista. Vesi sisältää Gingko Biloba nimistä kasvia, joka on hyvin yleinen ihonhoitotuotteissa nykyään.

Käytän näitä neljää tuotetta aika sekaisin. Jompaa kumpaa puhdistusgeeliä aina kasvojen pesun yhteydessä illalla yleensä niin, että vihreää käytän suihkussa ja vaaleanpunaista pestessäni kasvoni vain lavuaarissa. Kasvovesiä käytän yleensä aamuisin ennen meikkaamista milloin kumpaakin. Joskus pyyhin kasvoni tuolla vaaleanpunaisella vielä kerran ennen nukkumaan menemistä. Kumpikin sarja tuntuu toimivan minulle ihan hyvin, sillä minulla on sekaiho, mutta sen ajoittaisen herkkyyden vuoksi suosin vaaleanpunaisia tuotteita ehkä ihan pikkuisen enemmän. Joka tapauksessa nämä ovat uudet ehdottomat suosikkini. Enkä näiden ostamisen jälkeen ole koskenutkaan muihin vastaaviin tuotteisiin.

3 kommenttia:

 1. Hei! Mä tykkään kovasti sun blogista, sen ulkonäöstä ja sisällöstä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos todella paljon! kiva tietää, että on lukijoita :)

   Poista
 2. Hei, ajattelin vaan kommentoida tänne jos et lue sitä blogistani. Urban Decay ei testaa eläimillä. Tässä vielä linkki sekä petan, että urban decayn omille sivuille :)

  http://www.animalia.fi/kosmetiikkalista

  http://www.urbandecay.co.uk

  Hyviä jatkoja! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...