lauantai 8. syyskuuta 2012

Wet n Wild Comfort Zone iltameikki

Ostin jokin aikaa sitten vasta tällaiset paljon kehutut Wet n Wild kahdeksan luomivärin paletit. Näin lyhyesti arvosteltuna molemmat ovat ihan hyviäsijoituksia. Värit ovat suurimmilta osin voimakkaita ja niissä on hyvä pigmentti, vaikka tosin saattavat varista paljon meikatessa. Hinta ei ollut päätä huimaava, vaan alle 10€.


Ostin siis molemmat sillä hetkellä saatavilla olleet paletit:  Petal Pusherin ja Comfort Zonen. Kummankin paletin värit ovat pääsääntöisesti kimalteisia, mikä toimii tietysti tietyissä tilanteissa, mutta kaipaisin enemmän mattasävyjä käyttööni. Wet n Wildilta onkin tullut myyntiin 8 sävyn mattapaletti, mutta minä en ole siihen vielä törmännyt. Se menee siis vielä hankintalistalle.
Testailin hieman tuon Comfort Zone paletin sävyjä, sillä siinä oli mielenkiintoisia lähes hologrammityylisiä värejä. Tein tällaisen iltameikin, joka hohtaa sekä lämmintä ruskeaa että vihreää. Tämä meikki on oikeastaan aika yksinkertainen tehdä. Se sisältää vain kolmea luomiväriä, mutta runsaan varisemisvaaran vuoksi suosittelen, että tämä silmämeikki tehdään ensin ja sitten vasta kasvojen muu meikki. 


Ensin levitin koko liikkuvalle luomelle paletin viimeistä sävyä, joka tässä kuvassa näyttää harmaalta, mutta on oikeasti jännä sekoitus ruskeaa ja vihreää kimalletta. Sävyn vaihtelu riippuu siitä, mistä suunnasta sitä katsoo. Varjostuksen tein luomivakoon toiseksi viimeisellä sävyllä. Valitsin tämän tumman ruskean sävyn ylemmällä rivillä olevan tumman vihreän sävyn sijaan, sillä tämä on pigmenttisyydeltään paljon sitä vihreää tummempi. Tästä syystä meikki saattaa luonnossa korostaa enemmän ruskean sävyjä kuin vihreän sävyjä riippuen tietysti valaistuksesta. Kulmaluulle sipaisin toiseksi ylimmäisen rivin kullanhohtoista sävyä, joka on iholla vaaleampi kuin paletissa.


Itämaistyylisen rajauksen lähes koko silmän ympäri tein BYS merkkisellä geelirajauksella (kirjoitan siitä myöhemmin lisää) ja ripsivärinä tässä on Lumenen Blueberry Curl, se on sävyssä Black kuten rajauskin. En laittanut rajausta tällä kertaa alaluomen vesirajaan, sillä halusin jättää silmän avonaisemman näköiseksi. Enkä lisännyt tekoripsiä sillä mielestäni silloin tämä silmän ulkoreunasta yhdistyvä rajaus menisi hukkaan ja jäisi ripsien alle kadoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...