torstai 6. syyskuuta 2012

Madonna tuoksu

En yleensä kirjoita tänne juttuja hajuvesistä siitä yksinkertaisesta syystä, että en osaa sanoa niistä mitään. En vain tiedä hajuista kovinkaan paljoa. Nyt ajattelin kuitenkin tehdä poikkeuksen, sillä tämä kyseinen tuoksu on uusi ehdoton suosikkini.


Tuoksu on siis Madonnan Truth or Dare. Minulla on viha-rakkaus -suhde julkkisten hajuvesiin. Aina uuden tullessa vastaan ajattelen, että onpa mautonta rahastusta, mutta lopulta päädyn kuitenkin ostamaan useita. Tämän kanssa kävi vähän samalla tavalla. Ensireaktio oli, että "Just...", mutta sitten päädyin kuitenkin kaupassa testaamaan tätä kerran, ja sitten toisen kerran... ja lopulta päädyin menemään aina kaupassa suoraan tämän luokse, kunnes ostin koko höskän. Tämä tuoksu on ainut, josta omistan myös kosteusvoiteen ja suihkugeelin.
Nyt tullaan siihen kohtaan, josta en tiedä mitään, joten lainaan vain netistä saamaani tietoa. Tuoksun nettisivujen mukaan tämä sisältää myskin, vaniljan ja meripihkan tuoksua. Tuokun kokonaisuudessaan kerrotaan olevan puun vivahteinen moderni kukkaistuoksu.
Oli miten oli... minusta tämä on moderni aikuisempaan makuun sopiva tuoksu. En siis väitä, etteikö tämä sopisi nuoremmille tuoksufaneille (en itsekään ole vielä NIIN vanha), mutta tuoksu on minusta aikuinen, moderni mutta klassinen. Hyvä arkituoksu, mutta sopii myös juhlaan. Siitä huolimatta, että tuoksun kuvaillaan olevan kukkainen, minulle ei kuitenkaan tule sellaista oloa tästä tuoksusta, että hukkuisin kukkapeltoon. Tuoksu on mielestäni enemmänkin puhdas kuin kukkainen.
Hintoja en tietenkään muista ulkoa, mutta ihan halvimmasta päästä tämä ei ole. Anttilan nettisivujen mukaan 30ml maksaa 34,90€. Eli tuon suuntaan on edettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...