torstai 16. elokuuta 2012

Meikkivanupuikot


Ostin tällaisia eilen Glitteristä ja mietin, että miksei kukaan ole koskaan kertonut minulle niistä aikaisemmin, joten päätin sitten julkaista näistä pienen kirjoituksen siltä varasta, että joku  on yhtä surullisesti jäänyt näistä paitsioon - kuten minä olin. Toivon tosin, ettei kukaan ole yhtä surullinen kuin minä... Hinta oli 1,95€.Tulkitsisin näiden olevan ruotsalaisia (väisty Sherlock). Eli siis TopTip nimisiä kosmetiikkavanupuikkoja 88kpl samassa purkissa. Lisäksi näiden ilmoitetaan kivasti heti kättelyssä olevan mukavia ja kauniita - kiva.


Pop-up tässä purkissa tarkoittaa siis sitä, että purkin kantta avattaessa sen sisältö nousee ylös. Toisaalta tämä on ihan kiva yksityiskohta. On mukavampaa ottaa vanupuikko tuosta tyrkyltä kuin alkaa kaivamaan yhtä syvältä purkista. Käytännössä kannen sulkeminen tuntuu vähän hankalammalta, koska vanupuikot jäävät "roikkumaan" purkin reunoihin eikä kansi sulkeudu ihan yhtä sujuvasti kuin aukeaa.
Itse vanupuikko näyttää siis tältä. Siinä on kaksi erilaista päätä: toinen pää hieman lapion mallinen ja toinen suippomainen. Jos on tottunut käyttämään vanupuikkoja meikatessa tai meikkiä korjaillessa, osaa varmasti arvostaa tätä tuotetta. Kyllähän se tavallinen pyöreäpäinenkin vanupuikko kelpaa, mutta tällä saa tarkempaa jälkeä. Tätä ei tarvite kuin hieman kostuttaa (tarpeen mukaan veteen tai meikinpoistoaineeseen) ja pyyhkäistä silmämeikin tai vaikka huulipunan rajoja. Näppärä pikkukaveri.

2 kommenttia:

  1. samankaltaisia topseja saa myös tokmanneista,tarjoustaloista yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin saa, olen ostanut jo useita pakkauksia :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...