perjantai 3. elokuuta 2012

Lumene meikinpohjustusvoiteet

Siitä huolimatta, että minulla on ollut aiemmin aika huonoja kokemuksia meikinpohjustusvoiteista, päätin kokeilla näitä kahta Lumenen perus meikinpohjustusvoidetta. Aina silloin tällöin tulee tilanne tai tilaisuus, jossa meikin täytyy kestää pikkuisen enemmän kuin tavallisesti, joten meikinpohjustusvoiteiden perusajatus on hyvä. Itselleni muutamat tuotteet vain aiheuttavat ikävästi ihon tukkeutumista ja finnejä.1 Lumene Beauty Base Mattifying Primer - Against Shine
2 Lumene Beauty Base Crystal Radance Primer - Against Dull Skin
Nämä kaksi ovat siis Lumene perus meikinpohjustusvoiteet. Ilmeisesti muilla Lumenen meikkisarjoissa on lisää vastaavia tuotteita, mutta näihin törmää useimmiten. Ensimmäinen kiiltävää ihoa ehkäisevä tuote on silikoonimainen geeli, jonka kerrotaan sopivan rasvoittuvalle ja sekaiholle. Toinen on kimalletta sisältävä valkoinen voide, joka sopii normaalille ja kuivalle iholle. Oma ihoni on varmaan kaikkein eniten sekaihoa, mutta ajoittain kärsin ihon kuivuudesta helposta rasvoittumisesta huolimatta.

Ensimmäinen tuote tuntui aluksi hassulta silikoonimaisuutensa vuoksi, mutta huomasin pian, että se siloittaa ihon silkin sileäksi. Tämä häivyttää kaikki isot huokoset a pienimmät ihon juonteet. Olen kuullut joidenkin ihmisten valittavan silikooninkaltaisista meikinpohjustusvoiteista sen vuoksi, että heidän käsittelyssään kuivunut voide rullautuu helposti meikin alta pois. Minulle ei koskaan käynyt näin. Levitin voiteen puhtaalle ja kuivalle iholle (ei mitään kosteusvoiteita) suhteellisen nopeasti ja annoin kuivua  rauhassa ennenkuin aloin taputella meikkiä päälle.  Lopputulos kestää pitkään ja pitää kiillon poissa.

Toinen voide tulee tuubista ulos valkoisena mutta muuttuu iholla läpinäkyväksi. Voiteessa on pieninä kultaisina hileinä kimalletta (ei glitteriä, mutta...), jonka on tarkoitus tehdä ihosta kuulaampaa ja hohtavampaa. Kimalteiden takia tuubia kannattaa hieman ravistaa ennen käyttöä, jotta tuote on varmasti tasaisesti sekoittunut. Tämä pohjustusvoide luo iholle himan tahmaisen pinnan, johon meikki tarttuu paremmin. Minun kohdallani pettymys tämän suhteen oli kuitenkin siinä, ettei se pitänyt rasvoittumista poissa. En ole mikään kimalteen ystävä, mutta olisin voinut sietää sitä, mikäli ihoni ei olisi rasvoittunut niin nopeasti tämän kanssa. Siitä huolimatta tämäkin pohjustusvoide oli parempi kuin ei mitään pohjustusta. Ostin tuotteen talvella, mutten innostunut käyttämään sitä kunnolla ennen kesää. Minusta hohtava iho sopi paremmin ruskettuneille kasvoilleni, kuin kalpealle talvinaamalleni.

Loppujen lopuksi kumpikin tuote vaikuttaa ihan hyvältä ja suosittelen kumpaakin. Mutta ensimmäinen tuubi on suosikkini. Aion ehdottomasti ostaa uuden kappaleen kyseistä voidetta, mikä on paljon minulta sanottu! Muistaakseni näiden tuubien hinta pyörii jossain 10€ paikkeilla, tai sitten olen ostanut omani jostain alennusmyynnistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...