tiistai 25. syyskuuta 2012

Unelmaista

Siitä huolimatta, etten edelleenkään ole mitenkään etevä kuvailemaan ihmisille tuoksuja, yritän kehua teille yhtä viime aikaista suosikki tuotesarjaani. Kyseessä on the Body Shopin Dreams Unlimited -tuotteet, joita olen haalinut jo useampia kylppäriini.


Tässä kuvassa näyttäytyvät:
suihkugeeli 200ml (12,50€),
kosteusvoide 200ml (15€) 
ja Eau de Parfum hajuvesi 30ml (25€).

Suihkugeelin ja parfyymin ostin lahjapakkauksessa alennettuun hintaan ja kosteusvoiteen ostin laivalta tutustumishintaan. Olen tuon kuvan ottamisen jälkeen ostanut vielä Eau de Toilette hajuveden 50ml, koska se oli tarjouksessa 15€ (normaali hinta 26€), tämä kyseinen tarjous saattaa olla vielä voimassa ympäri Suomea, joten kannattaa käydä tarkistamassa läheinen the Body Shop -myymälä.

Näiden tuotteiden kerrotaan olevan osa the Body Shopin reilunkaupan kampanjaa ja tuotteen sisältämät raaka-aineet on täten hankittu reilun kaupan hengessä enimmäkseen eripuolilta Afrikkaa. Joten näitä tuotteita ostamalla voi tehdä samalla globalisti hyvää. Tuoksun kerrotaan olevan raikkaan vesimäinen ja sisältävän valkoisten kukkien tuoksua. Minä pidän juuri tämän tuoksun raikkaudesta, sitä voi suihkia ja levitellä iholle ihan rauhassa eikä tule tunkkainen olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...