keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hennes and Mauriz Dipliner

Edullisten silmienrajausvärien etsinnässä nappasin mukaani tämän 3€ diplinerin H&M:ltä. Väri on musta, eikä niitä muita mielestäni olekaan siellä saatavilla. Kolme euroa on sen verran pieni hinta, että sen voi helposti sijoittaa vaikka millaiseen testituotteeseen.Ensinnäkin musta väri on tässä tuotteessa hyvä. Joskus mustat rajausvärit ovat harmahtavia tai muuten vain vähemmän mustia, mutta tämä on kyllä ihan hyvän musta.
Tuotteen koostumus on  aika vetinen, mikä ärsytti minua alussa. Tämä ei kuitenkaan ole niin vetinen kuin jotkut kokeilemani Wet n Wildin rajausvärit, jotka olivat minulle niin suuria pettymyksiä, että taisin heittää ne saman tien pois, kun totesin, ettei niillä saa hyvää jälkeä. Tällä kyllä saa ihan siistin rajauksen pienellä kärsivällisyydellä. Tuo sivellin kärki on aika kova, mutta siinä on tarkka pää.
Rajauksen kestävyys on aika keskitasoa. Tämä pysyy kyllä ihan siistinä kasvoilla, mikäli mitään (ja siis MITÄÄN) erikoista ei tapahdu. Siis jos ei tule vesisadetta tai silmät vuoda. Minulla silmät joskus vettyvät tavallista enemmän, ja silloin tämä lähtee saman tien liikenteeseen. Joten en laittaisi tätä silmiin juhliin tai ulos lähtiessä.
Loppujen lopuksi tämä on hintaansa nähden ihan hyvä perus dipliner tuote. Silmien rajauksessa olen jotenkin tykästynyt siihen BYS:in geelirajaukseen, että käytän sitä mieluummin kuin tätä. Mutta ei tämäkään nyt niin huono ole. Ainakin tähän mennessä Lumenen ja Rimmelin diplinerit ovat olleet paljon parempia, mutta ne ovatkin sitten monta kertaa hintavampia.

2 kommenttia:

  1. Se H&M:n eyelinertussi on ihan loistava, sitä kannattaa myös kokeilla, jos sen saa käsiinsä. :) Tätä en oo kokeillut vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Laitan tuon tussin heti ostoslistalleni.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...