maanantai 17. joulukuuta 2012

Four Reasons -matkatuotteita

Reissatessani ympäriinsä olen epätoivoisesti tarttunu, jos minkäkinlaisiin matkapakkauksiin. Hiustenmuotoilu on minulle ehdottoman tärkeää ja etsin jatkuvasti tuotteita, jotka helpottaisivat toimiani.

Joskus vuosia sitten minulla oli muutamia huonoja kokemuksia Four Reasons -tuotteiden kanssa, sillä mielestäni ne tuoksuivat tai siis suoraan sanottuna haisivat pahoilta. Eivät niin paljon, että se niiden kemiallinen käsittelemätön ja pehmentämätön haju olisi tarttunut hiuksiin, mutta niiden käyttö vain tuntui epämukavalta. Näitä ostaessani ennakkoluuloni olivat vielä minulla vahvasti mielessä, mutta kampaamon myyjä vakuutti minulle, että näissä on kyllä todella miellyttävä tuoksu.


Ostin siis Four Reasons:ilta muotoilusuihkeen, hiuspuuterin ja tuuheuttavan moussen. Näiden 100ml isojen pullojen hinta on noin 4,90€ liikkeestä riippuen tietenkin.

Ensinnäiken ainakin tuon muotoilusuihkeen tuoksu on oikeastikin todella miellyttävä. Se on jotenkin hedelmäinen. Puuteri ja mousse eivät sitten tuoksukaan mielestäni juuri miltään, ei siis edes niiltä kemikaaleilta.

Muute näistä jäi vähän laimea maku suuhun (siis kuvainnollisesti). Tuo mousse on ihan hyvä perus mousse, muttei se mitenkään erityisemmin tuuheuttanut minun tukkaani. Puuterikin on koostumukseltaan hyvä, se ei näy hiuksissa ja hajusteettomuuskin oikein kiva asia, mutta muuten en ole huomannut tässä mitään erikoista. Voin suihkauttaa tätä vähän puhtaisiin hiuksiin, mutta mitenkään erityisesti se ei helpota muotoilua. Likaisia hiuksia tämä ei auta yhtään.  En oikein innostunut kummastakaan tarpeeksi ostaakseni niitä ihan heti uudestaan saman tai normaalinkokoisina. Varsinkaan, kun Klippoteketin hiuspuuteri tuoksustaan huolimatta toimii mielestäni paljon paremmin ja on puolet halvempi tuote.

Tuo muotoilusuihke olikin minulle sitten suurin pettymys. Vaikka tuoksu siinä onkin oikein miellyttävä, tämä suihke tuntui häviävän hiuksistani ensimmäisen tunnin aikana suihkuttamisesta. Tämä ei antanut tukkaan mitään rakennetta, ei helpottanut uudelleen muotoilua eikä se pitänyt kampausta paikallaan. Mielestäni se oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Ehkä hiukseni ovat liian paksut tai liukkaat rakenteeltaan tälle, mutta en kyllä koskaan enää osta tätä uudelleen.

Sen haluan vielä sanoa silläkin uhalla, että saan tällä muiden vihat niskoilleni. En voi sietää noita Four Reasons -purkkien kuoseja. Minua ärsyttävät kaikki nuo muka käsin tehdyn näköiset raapustukset, jotka eivät tee mitään kunniaa niille alkuperäisille lauseille, jotka niitä ovat innoittaneet. Lisäksi ne saavat nuo pullot näyttämään sotkuisilta ja joskus on todella vaikeaa saada selvää, mikä on oikeaa informaatiota tuotetta koskien ja mikä on vain "hauska heitto".

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...