lauantai 15. joulukuuta 2012

Minttu-Vadelmaa

Minulta kesti ikuisuuden saada tämä kuoriva suihkugeeli käsiini, sillä aina kun sen tilasin, se oli juuri sillä hetkellä loppu. Jouduin valehtelematta tilaamaan sitä viisi kertaa. Mutta ei se mitään, sillä jokaisella niistä viidestä kerrasta sain kyllä tätä saman sarjan antiperspiranttia, johon tykästyinkin sitten enemmän kuin osasin kuvitella.


Näiden Nature secrets -sarjan tuotteiden idea on siinä, että ne sisältävät oikeasti sitä ainetta, jota niiden etiketissä kuvataan. Eli näissä on ihan oikeasti mintun ja vadelman ainesosia. Minä pidän ihan hirveästi vadelman tuoksusta, mutten voi sietää keinotekoisesti tuotettua vadelman esanssia. Mintun kanssa on oikeastaan vähän sama tilanne. Eli jos olet tottunut keinotekoisiin tuoksuihin riippumatta siitä, mitä niistä ajattelet, nämä tuoksuvat erilaiselta.
Ja se syy miksi puhun nyt niin paljon tuoksuista on se, että näissä tuoksut ovat aika selkeät, eivät liian voimakkaat, mutta kuitenkin selkeät. Itse pidän raikkaan mintun vivahteesta makean vadelman seassa, mutta mielipiteitä on monia. Minä kuitenkin kuvaisin näiden tuoksua raikkaaksi.
Vaikka pulloa katsoessa voisi kuvitella, tuo kuoriva suihkugeeli 250ml ei ole ollenkaan liian karhea tai liian rakeinen käytettäväksi vaikka joka päivä. Yleensä ei suositella, että ihoa kuorittaisiin useammin kuin kerran tai kaksi viikossa, mutta se on enimmäkseen omasta ihon laadusta kiinni. Minulle tämä sopii useamman kerran viikossa käytettäväksi. Eikä tämä tarvitse tosiaan toista suihkugeelia kaveriksi, sillä tämä pesee kyllä varmasti puhtaaksi. Tällaisen 250ml kokoisen pullon hinta on normaalisti 5,50€. Mutta sen näkee usein alennuksessa 3,50€ hintaan.
Sitten päästään tuohon antiperspiranttiin 50ml, josta tuli kerta heitolla uusi suosikkini. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista antiperspiranteista, joita olen koskaan kokeillut. Kevyt voidemainen koostumus ei tunnu raskaalta tai liian voimakkaalta herkemmillekään kainaloille, mutta tuote pitää kyllä hienhajun poissa aika tehokkaasti. Tykkään tästä todella paljon ja olen jo ehtinyt käyttää useita roll-oneja loppuun. Tämän roll-onin normaalihinta on 3,90€. Mutta tämänkin näkee usein alennuksessa 2,50€ hintaan.Jos taas luonnollisen vadelman tuoksuinen suihkugeeli kiinnostaisi, mutta minttu tai kuorinta ominaisuus eivät vedä puoleensa, on Yves Rocherilla hyvä vaihtoehto tälle tuotteelle.


Tällainen 400ml kokoinen pullo vadelma kylpy-/suihkugeeliä maksaa siellä 4,90€. Tuoksu on todella miellyttävä ja luonnolinen vadelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...