Sivut

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Varjostus pettymys

Viime kuussa Look Fantasticin tilauksessa tuli mukana Nip+Fab varjostus paletti. Tai siis... ei se vain tullut, kyllä minä ihan sen tarkoituksella tilasin. Aloin pohtia, että ne Lumenen aurinkopuuteri ja Clarinsin poskipuna, joita käytän varjostukseen, alkavat olla jo aika vanhoja, ja voisi olla korkea aika hankkia uusia tuotteita niiden tilalle.
Nip+Fab oli varsin edullinen paletti vaihtoehto, johon päädyin, koska ajattelin, että siinä missä kaikki edullinen silmämeikki on tullut suuria harppauksia laadussaan eteenpäin, miksei varjostus- ja korostuspuuteritkin.
Useasta yrityksestä huolimatta, en ole tyytyväinen tähän palettiin. Sävyt ovat yksinkertaisesti aivan liian lämpimiä, jolloin ne näyttävät oransseilta kasvoilla. En koe oloani mukavaksi oranssit raidat poskissa. Ja olen todella yllättynyt paletin sävyjen lämpimyydestä, sillä paketissa ne näyttävät varsin viileiltä.
Tuota kimalteista korostusväriä en ole edes uskaltanut kokeilla, koska se ei näytä millään tasolla houkuttelevalta.
Tässä pyyhkäisynäytteet jokaisesta sävystä. Kuvasta ei ehkä näe, kuinka kirkkaan oransseja nämä näytteet olivat.


3 kommenttia:

  1. Onpa oransseja sävyjä :/ Itsekin olen joskus katsellut tätä palettia mutta taitaa jäädä hankkimatta. Nip+Fabilla on usein hyviä ihonhoitotuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kiertämään kaukaa, jos on tällainen värittömän vaalea suomalainen iho.

      Poista
  2. Moikka!
    Jos et tiedä mihin tämän paletin viskaisit, niin voin ottaa vastaan :)

    Mulla on suomalaiseksi ihoksi varsin oranssihtavia sävyjä mukana ihonvärissä (ei keltaista yhtään, mutta oranssin-punertavaan taittavaa kyllä varsin selvästi).
    Ja kunnolla kimalteisia highlightereita käytän aina luomiväreinä, luomella kirkkautta tuomaan.

    Ihan vain ehdotus tämä, kun kerran ylimääräisistä meikeistä olet hankkiutumassa eroon - itselläni ihan sama declutter-meininki menossa.

    Pidän muuten blogistasi paljon. Rehtiä & suoraa kerrontaa, ei turhaa hypetystä, järkeviä neuvoja & vinkkejä. Kiitos, että palasit blogin pariin.

    Voin antaa meiliosoitteeni jos haluat luopua tästä paletista.
    Ymmärrän myös jos et halua.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...