Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Taas uusi Wish -löytö!

Nyt minun pitää ehkä oikeasti lopettaa Wishissä shoppailu... Mutta sitä ennen odottakaapas, kun kerron tästä maan mainiosta tuotteesta!
En varmaan ole ainoa, jonka on välillä todella vaikeaa löytää motivaatiota meikkisiveltimien pesemiseen. Oikeastaan niiden peseminen ei ole edes hidasta tai vaikeaa, vaan se kuivattaminen on todella ärsyttävää. En jotenkin ikinä tiedä, minne ne saa aseteltua nätisti pystyasentoon niin, että vettä ei pääse valumaan varteen, mutta ilman, että harjasosa menee littanaan.
No näin sitten jollain kosmetiikkasivulla mainoksen telineestä, johon saa laitettua meikkisienet kuivumaan tai muuten vain aseteltua esille. No, hinta tässä aparaatissa oli aika hurja. Mutta sitten minulla välähti - Wishissä voisi olla jotain vastaavaa halvemmalla.
Hetki meni, ennen kuin löysin etsimäni. Löysin pöydälle aseteltavan meikkisiveltimien kuivaustelineen. Ja sitten aloin miettiä, että mille pöydälle minulla sellainen oikein mahtuu? Kaikki pöytätilani on täynnä tavaraa! ja kuin tilauksesta näin imukupeilla seinään kiinnitettävän tämän sivellintelineen:
Teline on kai tarkoittettu kylpyhuoneeseen, mutta hyvin se tuntuu tuossa lipaston laatikon etuosassakin pysyvän. Nyt siveltimet eivät ole missään tiellä ja saavat kuivua rauhassa. Telineeseen mahtuu yhtäaikaa 11 sivellintä monessa eri kokoluokassa. 
En oikeasti ymmärrä, miten olen voinut tulla toimeen ilman tätä loistavaa keksintöä. En malta odottaa, että saan nämä kuivattua ja voin pestä samantien lisää siveltimiä, tulee kerrankin pestyä niitä useammin ja toivottavasti pysyvät hygieenisempinä.

P.S. Tuo Oriflamen sivellin on sysi p*ska ja muistaakseni vielä aika kalliskin. Mitään noin huonoa en ole Wishistä tilannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...