Sivut

torstai 17. lokakuuta 2019

Kolmas huti - ulos!

Nyt minä  todella toivon, että pettymykset tulevat kolmen rykäyksissä, koska en oikeasti kestä neljättä samaan rykelmään.
Samalla, kun olin Kicksissä palauttamassa allergisoivia meikkituotteita, päätin pysähtyä uutuushajuvesien pöydä ääressä. Ja kuten varmasti monella muullakin ihmisellä on tapana: haistelin uusia pulloja, suihkuttelin tuoksuja näytepaperille ja jos jotain mielenkiintoista osuu kohdalle, kokeilen tuoksua ihan omallekin iholle. Noh, myönnän, että saatoin hypätä kahden ensimmäisen askeleen yli ja suihkuttelin Ariana Granden Thank You, Next hajuvettä reilusti itseeni, koska naureskelin pullolle ja ajattelin, että se olisi hauskaa kokeilla.
Kuvahaun tulos haulle ariana grande perfume
Vaan... vaikka tämä tuoksu haiseekin ihan kivalta pullon suulta haisteltuna aloin aika pian huomata tehneeni suuren virheen. Välittömästi tästä tuoksusta tuli mieleen - Rapujuhlat! aivan kuin olisin hukuttanut itseni rapuihin, sitruunaan, tilliin ja valkoviiniin. En pysty selittämään mielleyhtymää, koska mikään hajuveden tuotekuvauksesta ei vastaa kokemustani. Tämä nimittäin väittää sisältävänsä  tuoksuja kuten vadelma, valkoinen päärynä, kookos ja ruusu.
Minun oli pakko suorittaa ostokseni loppuun tämä löyhkä ylläni. Ja kun tulin kotiin, pesin välittömästi ne kohdat joihin olin tuoksua suihkinut. Mutta siitä huolimatta se oli jo syöpynyt vaatteisiini ja jokaiseen muuhun kohtaan kehossani. Ehkä opin kerrasta olla suihkuttelemasta vieraita tuoksuja itseeni. 
Kaiken lisäksi taisin saada tästä migreenin...
p.s. Jollain ihmeellä tämä tuoksu oli yön aikana kehittynyt hihassani voin ja paahtoleivän tuoksuksi. Eli aika täydelliset rapujuhlat löytyy tästä pullosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...