Sivut

torstai 31. lokakuuta 2019

#NoBuy eli Ostolakko

Osa saattoi jo tietää, mitä on tulossa, mutta tehdään tästä nyt ihan virallista: marraskuun alusta lähtien aion olla loppu vuoden 2019 niin kutsutulla meikkiostospaastolla. 
Kuvahaun tulos haulle sweeping declaration
Ainakaan loppuvuoteen en aio ostaa mitään kosmetiikkatuotteita ja Luoja tietää, etten en tarvitse mitään. Lisäksi saan kuitenkin jotain joululajaksi, niin kuin aina, joten se saattaa helpottaa pahimpaan vierotustuskaan.
Ihan niin pitkälle en ole menossa, että tekisin tästä ainakaan suoralta kädeltä minkään kokonaisen paasto vuoden. Mutta saa nähdä, miten tämä kaksi kuukautta kuluu.
Tällä hetkellä teoriassa voisi tuntua hyvältä vuorotella näitä paastoja ja ostokuukausia kahden välein. 
Vaikka tosiaan en kyllä tarvitse juuri mitään (jotain ripsiväriä lukuun ottamatta) ainakaan vuoteen. 
Ostolakkoa kokeilleet bloggaajat ja vloggaajat ovat usein joutuneet johonkin identiteettikriisiin siitä, mistä he nyt julkaisevat juttuja, jos he eivät voi esitellä ostamiaan tuotteita. Mutta jos kauneudesta bloggaamisen pointti on vain esitellä uusia tuotteita eikä kertoa niiden käyttämisestä ollenkaan niin, onko siinäkään mitään järkeä?
Itse ainakin haluan välillä keskittyä kosmetiikan käyttämiseen ja kuluttamiseen sen ostamisen ja keräämisen sijaan. En ole luonteeltani mikään hamstraaja (enää!), vaan tavaroiden kasaantuminen joskus oikein ahdistaa minua. Ajattelen vain sitä, että missä ajassa muka saan sen kaiken käytettyä, jotta saan kuluttamastani rahasta kaiken hyödyn irti. Tavarat laatikossa kuitenkin vain vanhenevat, menevät huonoksi tai menevät pois muodista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...