Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2019

Makeup Revolution huulituotteet

Huulipäivitys tiedossa, joten tiedätte, millainen kuva on tulossa:
*smak*
Nuoruudessani ajattelin, että pohjustustuotteet meikissä ovat täysin turhia ja pelkkää rahastusta. Pikkuhiljaa kuitenkin lämpesin meikkivoiteenpohjustusvoiteelle ja sittemmin olen kokeillut useita eri merkkejä ja tyyppejä. Aivan viime aikoina vasta taivuin kokeilemaan luomivärinpohjustusvoiteita, ja jouduin toteamaan, että niilläkin on oma paikkansa meikissä. En ole ollut kovin innokas huulipunan käyttäjä, mutta suostuin kuitenkin (alennusmyynnillä saattoi olla osuutta asiaan) ottamaan kokeiluun Makeup Revolution Pro sarjasta huulipunan pohjustusvoiteen ja huulipunan.
Huulipunan pohjustusvoide tulee tällaisessa kynänmuotoisessa puikossa. Voide ei ulkoisesti juurikaan eroa ihan tavallisesta huulivoiteesta.
Huulipuna Pro-sarjassa tuli sävyssä Conqueror. Ensinnäkin pitää sanoa, että pidän todella paljon punan muodosta. Hieman leikattu etuosa näyttää tyylikkäältä, kuten koko mattamusta hylsykin. Sävy on ehkä vähän tummempi kuin olisin halunnut, mutta menee silti vielä nuden sarjaan. Meikki kopioistaan tunnettu Makeup Revolution on kopioinut tämän ulkomuodon Kylie cosmeticsilta: 
#Lipstick
Sitä en sitten tiedä, keneltä Kylien porukat ovat tämän kopioineet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...