Sivut

tiistai 22. lokakuuta 2019

Clarins aurinkopuuteri

Aiemmin ajattelin, että ns. high end -kosmetiikka on täysin yliarvostettua eikä korkeamman hintatason tuotteista löydy mitään sellaista, mitä ei voisi löytää myös alemman hintatason tuotteista. Noh, siitä huolimatta, että viime vuosina markettimeikkien taso on noussut kohisten ylös, on vielä olemassa pari tuotetta, joita ei vain löydä marketeista samassa laatutasossa kuin kemppareissa. Ja ensimmäinen on vaalean ihon varjostukseen soveltuva aurinkopuuteri.
Olen sillon tällöin tyynyt vastaaviin tuotteisiin esim. Lumenelta ja Yves Rocherilta. Lumene on meikkituotemerkkinä todella hyvä. Päädyn aina takaisin käyttämään Lumenen puutereita ja meikkivoiteita, mutta aurinkopuuterissa kaipaisin vaaleampia sävyjä. Mikä siinä nyt on niin vaikeaa tehdä!?
Kauan sitten ostin Sokoksen alepöydältä Clarinsin aurinkopuuterin lähinnä läpällä kokeillakseni, mikä siinä hintatasossa muka luo jotain niin erilaista tuotteeseen. Ja olihan se ihan erilainen eläin...
Kuvahaun tulos haulle clarins bronzer
 Ostamani aurinkopuuteri/poskipuna oli tämä Colour Accents Light versio. Tuollaiselta se näytti oston hetkellä.
Ja tältä se näyttää nykyään. Olen ihan reippaasti saavuttanut pohjan ja tunnen ahdistusta siitä, että "kohta" tuote loppuu. Vaikka kyllä tällä ihan varmasti pärjää vielä yhden talven. Siitä huolimatta halusin ostaa varakappaleen, jota ei tietenkään samassa sävyssä löytynyt.
Tilasin itselleni Cocopandasta tämän Brozing Duon sävyssä Light. Olinikin hyvin tyytyväinen tuotteen sävyyn, mutta yksi asia oli minulta jäänyt täysin huomaamatta, vaikka olinkin mielestäni etsinyt tuotteesta tietoa etukäteen. Tummempi puoli on nimittäin täynnä glitteriä.
Tämä on niitä kertoja, kun toivon, että kimalle on vain spreijattu pintaan ja sen saa pyyhkimällä pois, mutta jotenkin en usko. Sen verran näkyvää se kimalle kuitenkin on, ettei tätä jokapäiväisesti pysty käyttämään arkimeikissä. Kimalteen tasosta tuli jotenkin männävuosien Inglotin kimallepuuteri mieleen. No onneksi vaaleampaa mattapuolta voi kuitenkin käyttää ja saan siitä varmasti kaiken tuotteen ja hinnan lopulta irti.

2 kommenttia:

  1. Se on todella hyvä!
    https://kauneushoitolacare.ee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä hyvä, kiitos. Ajattelinkin, että voin luottaa Clarinsin laatuun :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...