Sivut

torstai 24. lokakuuta 2019

Makeup Revolution Cut Crease Canvas

Meikkitrendi, joka tuntui tulleen nurison arkiseen osaamiseen on cut crease meikki, jossa luodaan voimakas ja tarkka kontrasti kahden eri sävyn välillä. Cut creasella voi saada omat silmänsä näyttämään tavallista suuremmilta ja meikistä tulikin aika nopeasti "Instagramista tuttu". 
Ihan jokaisen Insta trendiin en ole lähtemässä, esimerkiksi keskeltä kasvoja häivytety ns. instakulmakarvat ovat mielestäni aivan järkyttävän näköiset. Ja pitkään ajattelin, että cut creasen opetteleminen on aikuiselta ihmiseltä täyttä ajan hukkaa.
No sitten tuli tylsää. Ja nämä tuotteet alennukseen... Ja ajattelin, että ehkei se haittaisi, jos hiukan kokeilisi.
Aika monet tekevät cut creasen peitevoiteella. Joskut myös korostavat kasvojan peitevoiteella, mikä minusta vetää maton tarkoitukseltaan. Jos tuotteen tarkoitus on peittää, niin järkeäkö sillä on korostaa? ja eikö nyt järkikin sano, että sama tuote ei voi peittää silmäpusseja ja korostaa poskipäitä. Okei..avautuminen seis.
Cut crease canvas on vartavasten tarkoitettu silmämeikin tekemiseen eikä peitevoiteeksi. Ostin tuotteen kahdessa eri sävyssä: vaalea ja valkoinen. Paljastan sen verran, että tällä hetkellä odottelen paria varsin värikästä palettia kokeiluu, joiden kanssa sitten ajattelin tätä cut creasea kokeilla. Mutta ehkä minun pitää vähän harjoitella ennen niiden saapumista. En kyllä usko, että ihan heti lähden ulos sen näköisenä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...