perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rimmel Renew & Lift meikkivoide

Olen kevään mittaan kokeillut useita uusia meikkivoiteita ja esittelen nyt Rimmelin nuorekkuuttaa lupaavan Renew & Lift -meikkivoiteen.


Meikkivoiteen sanotaan sisältävän keramideja ja peptidejä, jotka auttavat palauttamaan ihon nuorekkuuden 12 päivässä. Meikkivoiteessa on aurinkosuoja suojakertoimella 15. Yleensä nuorekkuutta lupaavissa tuotteissa on aurinkosuoja. Voiteen luvataan antavan nuorekkaan ja raikkaan pinnan kasvoille.

Olen käyttänyt meikkivoidetta sävyissä 100 Ivory ja 300 Sand. Olen sekoittanut sävyjä yhteen saadakseni itselleni sopivan sävyn päivetyksen mukaan. Mitään erityistä nuorentavaa vaikutusta en huomannut. Meikkivoiteiden peittävyys on keskivertoa tasoa. Nämä tasoittavat ihon pienimpä sävyn epätasaisuuksia, mutta näiden kanssa täytyy silti käyttää peitevoidetta lisänä. Pullossa on kätevä pumppu, jolla tuotetta saa juuri sopivan määrän käyttöönsä. Suhteellisen kookkaasta pullosta huolimatta tuotetta on pullossa vain 30ml.

Itselleni ehdoton miinus tulee siitä, että tämä voide rasvoittuu iholla voimakkaasti päivän mittaan ja aiheutti ainakin minulla näppylöitä. Ovathan finnit toki nuorekkaita, mutten usko, että se on ollut Rimmelin tuotekehittelijöillä mielessä. Toinen asia, joka on vähintäänkin ikävää, on se, että kuten toisesta pullosta kuvassa näkyy hyvin pian käyttöön oton jälkeen tekstit alkavat kulua lasisen pullon pinnasta. Onneksi sävy on sentään merkitty erillisellä tarralla pulloon, jottei se kulu pois heti kättelyssä. En usko ostavani tätä tuotetta uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...