sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kynsinauhat kuntoon

Kynsinauhani menivät viimeisen kuukauden aikana todella huonoon kuntoon ja käteni pääsivät muutenkin kuivumaan kohtuuttomasti, joten on aika aloittaa käsien tehohoitaminen. Ensimmäisenä asialistalla ovat kynsinauhat, jotka repsottavat  kuivina joka suuntaan ja repeilevät milloin mistäkin ärsytyksestä.

Ostin jokin aika sitten tätä tilannetta ennakoiden Dermosililtä tällaisen Primo kynsinauhojen hoitosetin.


Settiin kuuluu kaksi 12ml pulloa, joista toinen on kynsinauhojen kuorinta-ainetta ja toinen kosteutusaine. Kummassakin pullossa on pipetti, jolla voi annostella tuotetta tarkasti sormille. Kuorinta-aine on vaaleanpunaista pienillä kuorivilla osilla ehostettua ainetta. Kuorivat partikkelit ovat hyvin hienojakoisia, mutta tuntuvat kuorivan tehokkaasti. Kosteutusaine on kaksiosaista öljyä, joka tulee sekoittaa ennen käyttöä. Kosteuttavat öljyt imeytyvät joskus hieman hitaasti kynsinauhoille, joten tätä hoitoa ei kannata tehdä kovassa kiireessä. Imeytymistä nopeuttaa luonnollisesti hyvin onnistunut kuorinta. Tuotteista jää hyvä tuoksu käsiin jälkeenpäin.

Näillä tulevat kynsinauhat kuntoon tuota pikaa ja pystyn kenties pian ottamaan kuvia uusista kynsilakoista, joita olen viime aikoina ostellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...