maanantai 22. elokuuta 2011

Wet n Wild Cover All -peiteväripaletti

Jos on olemassa yksi meikkituote, jonka nimeen vannon lähes päivittäin meikatessani, niin se on Wet n Wild:in Cover All -peiteväripaletti.


Paletti sisältää neljä eri väriä: ihonvärisen oranssin, hopean valkoisen korostevärin, vihreän ja pinkin persikan sävyisen voiteen. Hintaa tuotteella on muistaakseni alle 7€. Oranssiin taittavaa sävyä voi omasta ihonsävystä riippuen käyttää tavallisen peitevärin tapaan, korosteväriä voi sipaista poskipäille tai silmänurkkiin, vihreällä voiteella peitetään punoitusta ja pinkillä voiteella piilotetaan tummat silmänaluset.

Omat jokapäiväiset suosikkini näistä voiteista ovat vihreä ja pinkki. Aloitan meikkini levittämällä pinkkiä voidetta silmien alle kolmion muotoiseen kuvioon. En häivytä voidetta ulospäin vaan alaspäin (!). Vihreää voidetta voi painella kevyesti juuri punoittavan näpyn päälle tai sillä voi neutraloida punoitusta yleisesti kasvoilla. Yleistä punoitusta peittäessäni levitän hyvin ohuelti vihreää voidetta kasvoille ennen meikkivoiteen levittämistä, jolloin vihreä voide vaikuttaa meikin alla eikä paista silmään heti vihreänä.

Ikäväkseni en tähän hätään saanut hyvää kuvaa tummista silmänalusistani (voi harmi), mutta vihreästä voiteesta ja sen vaikutuksista sain mielestäni ihan hyvät kuvat.

-->

 Ensimmäisessä kuvassa kuva kasvojen ihosta ilman mitään tuotetta ja toisessa vihreän voiteen levittämisen jälkeen. Kun tuohon päälle lisää kevyen kerroksen meikkivoidetta, ei kasvojen punoitus enää häiritse.

6 kommenttia:

 1. Toi on tosi hyvä tuote, ite oon käyttäny sitä jo pari kappaletta, äiti ja kaverit käyttää myös kun ovat tykästyneet :)

  VastaaPoista
 2. Mistä tota saa ostettua?
  Mul on alunperin samantyylinen oriflamen ostettu joskus jostain mutta alkaisin tarvita uutta ja tämä on kuullostanut kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Minä ostan omani Seppälästä.

  VastaaPoista
 4. ostin tänää tollasen ja ihastuin heti ! ♥ en oo parempaa tähänmennessä löytäny

  VastaaPoista
 5. Etsin seppälästä mutta en löytänyt tuota tuotetta, mutta löysin seppälän oman samantyylisen peiteväripaletin joka on toiminut todella hyvin. Tietäisikö joku mistä tuon Wet n Wild:in paletin voisi tilata? Sillä haluaisin testata sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä postaus on neljä vuotta vanha eikä Seppälä enää omaksi harmikseen myy Wet n Wild tuotteita vaan omia kosmetiikkamerkkejään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...