tiistai 26. heinäkuuta 2011

Huulivoiteita vertailussa

Tulin tässä kesän helteillä ostaneeksi kaksi aurinkosuojan sisältävää huulivoidetta. Tässä katsaus voiteiden toimivuudesta ja siitä, millaisia ne ovat suhteessa toisiinsa.


Testaamani tuotteet ovat siis Dermosilin E-sarjan huulivoide sekä Lumenen Age Defying Lip huulihoito. Kumpikin lupaa hoitaa huulia, pitää ne pehmeinä ja kosteutetttuina sekä, mikä tärkeintä, molemmissa on aurinkosuojakerroin. Molemmat ovat myös 15ml tuubeja.


Dermosilin huulivoide sisältää E-vitamiinia, joka on hyväksi iholle. Voiteen suojakerroin on 10 ja tuotteen hinta Dermoshopin nettisivuilla oli ostohetkellä 3€. Dermosil -tuotteita myy suomalainen Dermoshop Oy ja tuotteita voi tilata netistä: http://www.dermoshop.com/
 

Tässä Lumenen huulivoiteessa suojakerroin on 4 eli vähemmän kuin puolet Dermosilin huulivoiteessa. Tuote on markkinoitu ikääntymisen merkkejä häivyttäväksi, jollaisia kaikki aurinkosuojan sisältävät ja kosteuttavat tuotteet ovat, joten tässä ei oikeastaan ole mitään erikoista. Ostin tämän voiteen alennusmyynnistä myöskin 3€ hintaan, mutta tuotteen todellinen hinta on todennäköisesti hieman kalliimpi.


Koostumukseltaan Dermosilin voide on hyvin paksua ja valkoista aivan kuin aurinkovoide, kun taas Lumenen on valkeahtavaa kirkkaaksi levitettäessä muuttuvaa voidetta. Kumpikin huulivoide toimii käytännössä hyvin, mutta koostumus on se tekijä, joka todellisuudessa erottaa nämä kaksi. Dermosilin voide jää valkoiseksi huulille, eikä valkoisilla huulilla voi mennä ihan joka paikkaan. Lumenen huulivoide sopii jokapäiväiseen käyttöön. Dermosilin voidetta suosittelisin taas ulkoilmaharrastuksiin, joissa on vaarana polttaa kasvonsa, kuten purjehtiminen tai laskettelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...