perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kesäisiä kynsilakkoja Avonilta

Koska en nyt eräästä syystä voi pitää itse kynsilakkaa vähään aikaan, niin tietenkin kynsilakka on ainut asia mielessäni kosmetiikan osalta. Olen maininnut Avonin kynsilakkoja aiemminkin, mutten muistaakseni ole kovin paljon puhunut Avonin normaalin kynsilakkalinjan Nailwear Pron tavallisista kynsilakoista. Tavallisella tarkoitan nyt sitä, ettei näissä ole kimalletta eivätkä ne ole helmiäispintaisia. Avon on yhdysvaltalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Avonmyyjiltä ja netistä.


Avon, Nailwear Pro, Luxe Lavender, 12ml

Kahdesta kesäisestä esimerkistä ensimmäinen on harmaaseen taittava lilan sävy. Tämä voi aluksi tuntua kummalta väriltä, mutta se näyttää hyvältä kesäistä ihoa vasten. Sävy on viileä enkä itse ainakaan tiedä toista täysin samanlaista sävyä.Avon, Nailwear Pro, Pastel Pink, 12ml

Tämä sävy on nimensämukaisesti puhtaasti pastellin vaaleanpunainen. Mielestäni tämä sävy on täydellinen kesäinen vaalea pinkki ja korostaa mukavasti rusketusta. Tämän kanssa pitää kuitenkin olla varovainen, ettei käytä sävyllistä aluslakkaa, sillä tämä lakkaa tuppaa sekoittumaan aluslakkaansa.

Kuten olen aiemminkin todennut 12ml on runsas määrä kynsilakkaa. Hintaa näillä tuotteilla on normaalisti 9€, mutta Avonilla on usein tarjouksia tuotteidensa hinnoissa. Nämä lakat kestävät kynsillä varsin pitkään lohkeilematta, oikeastaan pitempään kuin mikään muu kokeilemani lakka. Joku joskus valitti siitä, että Avonin lakkojen kestää kauan kuivua, mutten ole muiden lakkojen kanssa huomannut tuollaista ongelmaa. Tämän pinkin kanssa tosin pitää odottaa tovi pitempään ja varoa kynsiä, ettei pilaa niitä heti lakkauksen jälkeen. Koostumus näissä ei kuitenkaan ole mitenkään vetinen vaan juuri sopivan paksu.

Lisätietoja:  http://www.avon.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...