torstai 7. heinäkuuta 2011

E-vitamiinia iholle

Mainitsin tuossa aurinkoa käsittelevässä kirjoituksessa, että E-vitamiini on hyväksi iholle, ravitsee sitä ja auttaa ihosoluja uusiutumaan.

Ajattelin, että tähän samaan henkäykseen olisi hyvä mainita, että Dermosil -kosmetiikkayrityksellä on laaja valikoita E-vitaminoituja ihonhoitotuotteita. Dermosil -tuotteita myy suomalainen Dermoshop Oy ja tuotteita voi tilata netistä: http://www.dermoshop.com/Tässä kuvassa on vain muutamia Dermosilin E-tuotesarjan tuotteita, mutta pääsääntöisesti mukaan lukeutuu paljon pesuaineita, kosteusvoiteita ja muita hygieniatuotteita. E-vitaminoidut tuotteet tunnistaa parhaiten vaaleanpunaisesta pakkauksestaan siinä missä muut Dermosil -tuotteet yleensä ovat valkoisissa pakkauksissa.

2 kommenttia:

  1. Oi, dermoshopista mä kans joskus tilannut ja ovat ihania tuotteita! Vaikka purkit on aika värittömiä, niin ihanan tuoksusia ja ylellisen tuntusia rasvoja ja pesuaineita.. Tuota e-vitamiinisarjaa en oo testannu, ainakaan vielä

    VastaaPoista
  2. Mä olen myös tykästynyt viime aikoina Dermoshopin tuotteisiin. Jotenkin ne on niin perus tuotteita, että ne on mielettömän hyviä ja käytännöllisiä. Tuoksujen lisäksi myös hajustettomien ja allergiaystävällisten tuotteiden määrä on kiitettävä. Näistä E-vitamiinisarjan tuotteista tykkään joka hetki vain enemmän ja enemmän. Ne ovat auttaneet suuresti taistelussa kuivuvaa ihoa vastaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...