lauantai 9. heinäkuuta 2011

Nivea deodorant Double effect

Vasta pieni hetki sitten tajusin, että voisin tehdä postauksia näistä deodoranteista enemmänkin, kun joka tapauksessa niitä itsekseni testailen. Tällä kertaa aiheena Nivean Double Effect, jonka suhteen oli aluksi todella skeptinen, mutta kokeilin kuitenkin.



1 Nivea Anti-perspriracing Deodorant, Double effect, Avocado-extract
2 Nivea Anti-perspirant, Double effect, Avocado-extract

Double effect tässä yhteydessä tarkoittaa siis sitä, että tuote lupaa vuorokaudeksi suojan hikoilua vastaan sekä hoitaa ihoa pitäen vasta-ajellut kainalot sileinä pitempään. Ihan tarkkaan minulle ei selviä, miten tuotteiden on tarkoitus pitää kainalot silenä, mutta vaikuttavaksi aineeksi tässä nostetaan avokadouute. Kummatkin tuotteet ovat alkoholittomia, mikä on erittäin hyvä asia näin kesällä, sillä alkoholin on sanottu iholla aiheuttavan maksaläikkiä (vaikka hormooneistahan maksaläikät pohjimmiltaan johtuvat). Kummankin tuotteen hinta on noin 3,20€.

Kuten jo totesin tuotteiden perimmäinen toimintatapa ei minulle selvinnyt, mutta jollain tavalla huomasin tuotteiden toimivan. Ensinnäkin nämä ovat ihan hyviä deodorantteja/antiperspirantteja. Hikoilu tai pahat hajut eivät haittaa koko päivänä, vaikka olisi kuinka kuuma ja nihkeä ilma. Puikon käyttäminen oli minulle uusi kokemus, sillä se ei todellakaan ole tavallinen roll-on, vaan tuote leviää voiteeksi iholle. Näitä voi laittaa kainaloon huoletta kainaloiden ajelun jälkeen eikä kirvelyä tarvitse pelätä millään tavalla. Tuotteissa on oma esiinpistävä tuoksunsa, joka tuo minulle mieleen puhtaan avokadokosteusvoiteen eikä ole siis mitenkään epämiellyttävä.

Ja yllättävää kyllä koin, että nämä tuotteet helpottivat kainaloiden ajelua. Mitään karvankasvua nämä eivät suoranaisesti viivyttäneet, mutta kasvava sänki ei tunnu ollenkaan niin pistävän terävältä kuin yleensä ja sen kanssa pystyy olemaan hieman pitempään ja näin voi venyttää ajelujen väliä. Mikä ikinä tässä tuotteessa onkin se maaginen vaikutusaine sitä voisi minusta hyödyntää jotenkin myös säärten ja miksei intiimialueidenkin ajon yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...