maanantai 11. heinäkuuta 2011

Rainbow aurinkotuotteita

Kirjoitin aurinkosuojasta, rusketuksesta ja ihonhoidosta jo useaan otteeseen tässä aiemmin, joten jatkan samaa linjaa ottamalla esittelyyn pari aurinkotuotetta Rainbowlta. Rainbow on S-kaupan tuotelinja eli näitä tuotteita voi ostaa S-kaupan liikkeistä. Rainbow ja X-tra tuotteiden edullisuus perustuu siihen, ettei tuotteita markkinioda, jolloin säästetyt rahat näkyvät välittömästi hinnoissa.


1 Rainbow, Aurinkovoide suojakerroin 20, 200ml, 5.90€

Rainbown aurinkovoiteita saa usealla eri suojakertoimella. Minä valitsin käyttööni keskivertosuojakertoimen tarjoavan tuotteen, mutta kevyempää ja voimakkaampaa suojaa on siis tarjolla samaan hintaan. Voide lupaa UVA- ja UVB-suojan. Tuote sisältää E-vitamiinia, provitamiini B5:tä ja lisäksi tuotteen kerrotaan olevan veden kestävä. Käyttöohjeet ovat samat kuin muidenkin aurinkovoiteiden kanssa: tuotetta tulee levittää puoli tuntia ennen aurinkoon menoa ja sitä pitää lisätä tarvittaessa kuten hikoilun, uinnin ja kuivauksen jälkeen.

Käytännössä tämä voide on ihan tavallinen aurinkovoide. Voide imeytyy hyvin ihoon ja tuoksuu puhtaasti aurinkovoiteelta. Mistään ihmeaineesta ei siis ole kyse. Hintaansa nähden tämä on ihan hyvä tuote.


2 Rainbow, After Sun Lotion, 200ml, 3.50€

Tämä aloe veraa sisältävä auringossa olon jälkeen levitettävä voide lupaa rauhoittaa ja viilentää ihoa. Sanotaan auttavan ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa. Tästä tuotteesta minä pidän todella paljon. Voide tuoksuu aloelta ja tuntuu ihanan viileältä. Tämä on todellinen aarre, jos onnistuu polttamaan itsensä, mutta muutenkin tämä tuntuu ihanalta aurinkoisen päivän jälkeen. Hintakaan ei ole päätä huimaava. Suosittelen!


Lisätietoja: http://www.omatmerkit.inex.fi/default.asp?viewID=1486

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...