keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Rainbow Puhdistusemulsio & kosteusvoiteita kasvoille

Jatkan tässä Rainbow tuotteiden kokeilua kasvojen hoitotuotteiden osalta. Testissä siis puhdistusemulsio ja kosteusvoiteita kasvoille. Rainbow on S-kaupan tuotelinja eli näitä tuotteita voi ostaa S-kaupan liikkeistä. Rainbow ja X-tra tuotteiden edullisuus perustuu siihen, ettei tuotteita markkinioda, jolloin säästetyt rahat näkyvät välittömästi hinnoissa. 


1 Rainbow, Puhdistusemulsio, Kaikille ihotyypeille, 200ml, 2.55€

Emulsio sisältää E-vitamiinia ja provitamiini B5:tä. Se lupaa poistaa meikin ja epäpuhtaudet. Tuotteen kerrotaan olevan hellävarainen mutta tehokas. Tätä voi käyttää aamuin sekä illoin ja se tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Suositellaan käytettävän Rainbow kasvoveden kanssa, jolloin kasvovedellä voidaan poistaa kasvoilta puhdistusaineen jäänteet, ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Tässä tuotteessa on mielestäni miellyttävä tuoksu. En tosin osaa kuvailla tuoksua sen tarkemmin kuin, ettei se todellakaan ole mikään kemikaaleilta muistuttava tuoksu, kuten kasvovedessä on. Emulsio on hellävarainen, mutta poistaa jopa silmämeikin siitä huolmatta hyvin tehokkaasti. Iho jää tämän käytön jälkeen ilman kosteuvoidettakin pehmeäksi ja joustavaksi ilman kiristystä ja kuivumista.2 Rainbow, Kosteuttava Päivävoide, 50ml, 3.15€

Voide sisältää A- ja E-vitamiinia. Tuotteessa kerrotan olevan myös UV-suoja, mutta tarkempaa tietoa tästä aurinkosuojasta ei kerrota. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on pakattu kätevään pumppupulloon, jolloin tuotetta saa aina mukavan määrän. Tässä tuotteessa on vähän hassu tuoksu. Ikään kuin mantelimassaa ja muovailuvahaa olisi sekoitettu keskenään (ehken osaa kuvailla tuoksua osuvasti). Tuoksu ei siis ole kemikaaleilta muistuttava vaan muovinen. Tuoksu ei kuitenkaan jää häiritsemään kasvojen iholle levityksen jälkeen. Voide imeytyy nopeasti ja tuntuu toimivan kostetuttajana ihan hyvin.
Rainbow, Hoitava Yövoide, 50ml, 3.15€

Olen käyttänyt tätä yövoidetta enemmän kuin tuota edellä mainittua päivävoidetta. Tämä voide sisältää A-vitamiinia ja kollageenia, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa yön aikana. Pakkauksessa kerrotaan, että tuotetta voi käyttää tehohoitona erittäin kuivalle iholle myös päivällä. Tässä voiteessa on sama hieman muovinen tuoksu, mutta se ei tässäkään jää häiritsemään. En ole aiemmin ollut yövoiteiden suuri ystävä, mutta tämä voide imeytyy niin hyvin, että taidan käyttää tätä jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...