sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Keltainen toukokuu

Koska tänä keväänä keltainen väri tuntuu olevan vahvasti muotia, innostuin jotenkin keltaisesta meikistä. Käytin itse asiassa tätä keltaista luomiväriä hieman samanlaisessa meikissä vapun aikoihin, koska se tuntui kivan  keväiseltä. Olen lisäksi ollut koko tämän alkuvuoden ollut innoissani 60-luvun meikistä, joten päätin yhdistää sen keltaiseen väriin. Samantapaisen meikin on voinut nähdä esim Beyoncélla.

 
 
Meikin perusajatus on koko liikkuvalle luomelle levitetty keltainen luomiväri, joka rajataan yläpuolelta voimakkaasti tummalla värillä. Sen jälkeen luomi rajataan mustalla (nestemäisellä) rajauksella kissamaiseen muotoon.
 
 
Keltainen luomiväri, jota käytin oli vanha kunnon Models Own, jonka olen joskus ostanut Seppälästä. Muita kirkkaan keltaisia värejä löytyy varmasti helposti esimerkiksi vaikka Inclotilta.
 
 
Luomivaon rajaukseen käytin tämän Kone Helsinki luomiväripaletin tumminta ruskeaa sävyä. Ajattelin, että ruskea olisi pehmeämpi väri kuin musta. 60-luvun meikkiin kuulu tällainen tarkkarajainen ei häivytetty kapea rajaus luomivaossa tai yleensä hieman oman luomivaon yläpuolella, mikä saa silmän näyttämään isommalta. Tällä kertaa  tein rajan suoraan luomivakoon, koska esimerkkikuvassa Beyoncélla se on samassa kohdassa. Kun tämä rajaus tehdään omaan luomivakoon, kannattaa yleensä seurata oman luomen muotoa.
 
 
Rajauksen tein BYS:n geelirajauksella.
 
 
 
Ja kuvassa huonosti näkyvä ripsiväri on Yves Rocherin Sexy Pulp ripsiväri.
4 kommenttia:

 1. Todella kiva pirteän näköinen meikki (: !

  VastaaPoista
 2. Aika hauska! Meillä on tulossa "teemabileet" ensi viikolla ja voisin toteuttaa jotain tuollaista vihreänä - jos ehdin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä ei kyllä kovin paljoa aikaa vie :D Suosittelen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...