keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Marjapommi

Yves Rocherilla on tullut myyntiin kaksi uutta smoothie tyyppistä suihkugeeliä tämä marjainen smoothie ja toinen hedelmäinen. Nuuhkaisin kerran tätä marjaista uuttuutta ja minun oli aivan pakko kiikuttaa se kotiin saman tien.
 


Tämä tuoksupommi koostuu mansikan, vadelman ja karhunvatukan tuoksuista. Nauroinkin myyjän kanssa, että joko vahingossa juon tämän pullon tai alan suihkussa nuolla itseäni. No toivottavasti tuota vaaraa ei kuitenkaan ole. Mutta tämän tuoksu on oikeaksti aivan ihana!
 
400ml pullo maksaa 5,50€ ja matkakoko 50ml maksaa 1,90€. Eli hinta on sama kuin muissakin saman sarjan marjaisissa ja hedelmäisissä suihkugeeleissä. Niistä muista edellinen suosikkini olikin vadelma shuihkugeeli, joka kannattaa myös ehdottomasti katsastaa.
 
Suora linkki tähän kuvan tuotteeseen Yves Rocherin nettisivuilla löytyy >>täältä<<. (Linkki on maksuton, eikä kartoita minulle mitään mainostuskomissiota! kuten ei mikään muukaan linkki blogiteksteissäni KOSKAAN).

7 kommenttia:

 1. Justiisa aattelin itekki tehä YR:lle tilausta ja kiehtoo kovasti nuo uudet suihkugeelit :) Ja tämän tekstin perusteella ne molemmat on ihan pakko sit tilata :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! En yleensä olen mikään uutuuksien perässä juoksija, mutta kesä, aurinko ja marjaisat tuoksut on kyllä jotain, mitä en voi vastustaa.

   Poista
 2. Voi ei, mun piti rajoittaa tilaamista, mutta eihän tuollaista suihkugeeliä voi vastustaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös tarkoitus väin käväistä Yves Rocherin liikkeessä ja ostaa yksi tuote. Eihän siinä koskaan niin käy. Ja lisäksi tilasin vielä lisää tavaraa netistä. Ei nämä ostolakot toimi, kuin pakon uhalla.

   Poista
 3. Muistakaa ostaa pumppu pulloon myös, jos sellaista ei kotoa vielä löydy!

  VastaaPoista
 4. Apua, tuo suihkugeeli kuulostaa kyllä ihan törkeän ihanalta! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...