maanantai 27. toukokuuta 2013

Yves Rocher Monoi de Tahiti

Viime kesänä tykästyin auringon ottamiseen öljyn kanssa ja heti, kun säät sen sallivat päätin rynnätä ostamaan jonkun uuden öljypullon kokeilukäyttöön. Öljyissä on se hyvä puoli, että ne pitävät ihon kosteana kuivattavassa auringossa. Iho ei pala yhtä herkästi ja rusketuksesta tulee tasaisempi.
 
 
Yves Rocherin kanta-asikkaana saamallani etukupongilla ostin tämän Monoi de Tahiti kuivaöljyn puoleen hintaan. Minun maksamani hinta taisi olla jossain 8€ paikkeilla, mutta tutustumistarjouksen jälkeen normaalihinta on 14,90€.
 
Kuivaöljyn luvataan imeytyvän välittömästi ihoon, eikä sen pitäisi jättää rasvaista tunnetta. Totta puhuen jos tätä kuumassa auringossa levittelee, niin ei tämä ihan heti imeydy, sillä ihminen hikoileekin silloin jo todella paljon. Mutta olen kokeillut tätä tuotetta myös suihkun jälkeen ja silloin se imeytyi varsin nopsaan joten pystyin pukeutumaan välittömästi.
 
Ruskettuminen tämän kanssa olis myös miellyttävä kokemus, sillä minun ihoni ainakin kuivuu helposti auringossa. Suosittelen tätä miedosti kookokselta tuoksuvaa öljyä kelle tahansa, joka on hyvän kuivaöljyn tarpeessa. Yves Rocherin sivuilla sanotaan muuten, että tätä tuotetta voi suihkutella myös hiuksille. Itse en ole vielä sitä kokeillut, mutta uskoisin teoriassa tuotteen toimivan myös sillä tavalla käytettynä hyvin.


Samaan hengenvetoon voinkin kehua saman sarjan koko vartalo shamppoota. Tämä pullo on nyt tutustumistarjouksessa 1,90€. Ostin kaksikin tällaista pulloa ajatellen, että tuote voisi sopia hyvin kesäpäiviin mökillä, kun päivät menevät auringossa hikoillessa ja lähes joka ilta pitäisi jaksaa puhdistautua saunassa. Silloin ei jaksa pestä itseään ja hiuksiaan liian voimakkailla aineilla liian usein. Ja muutaman kokeilukerran jälkeen totesinkin tämän olevan ihanteellinen tuote kesäkäyttöön.
 
Tuote pesee hellävaraisesti, mutta tarpeeksi tehokkaasti niin vartalon kuin hiuksetkin. Tuoksu on myös todella miellyttävä, puhdas ja trooppinen. Tämän kanssa tuntui siltä, ettei iho peseydy liian kuivaksi, vaan jättää hieman luontaista kosteutta pinnalle. Aurinkorasvan tosin lähtivät hyvin pois. Hiuksetkin tuntuivat puhtailta ja ihanan pehmeiltä tällä pesun jälkeen. Menkäähän äkkiä ostamaan tätä vielä, kun sen näin halpaan hintaan saa!
 
 
 
Lopuksi vielä biisi, joka jostain mielen syövereistä alkoi soida päässäni, kun käytin näitä tuotteita...(!)
 
 

7 kommenttia:

 1. Hellou! Sinnuuki viskasin haasteella tuolla miun blogin puolella :)
  http://meikkilauggu.blogspot.fi/2013/06/36.html

  Ps. Ihan huippu tuo velipuolikuun biisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta. Laitan sen kirjanmerkkeihin myöhemmälle :) ja biisi on tosiaan huippu! :D

   Poista
 2. Hei kiitti tuosta Monoi de Tahitin kuivaöljyjutusta! Itse olen miettinyt jo pitkään sen ostamista. Käytän iholleni vauvaöljyä, sillä pidän siitä, miten se saa ihon näyttämään kimmoisalta ja hieman kiiltävältä, mutta se ei tahdo koskaan imeytyä kunnolla ja jättää ihon "limaiseksi". Täytynee kokeilla tuota kuivaöljyä! Onko tuo suihkepullossa oleva eri kuin se Monoi de Tahiti, joka ei ole suihkepullossa ja jossa on kimalletta? Vai onko tuossakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ei ole kimalletta. Tietääkseni vain yhdessä niistä saman sarjan öljyistä on kimalletta, mutta muissa ei.
   Ja kiitos kun kerroit kokemuksista vauvaöljyn kanssa. Olen joskus miettinyt, että jos sillä säästäisi hieman rahaa, mutta jos se ei imeydy, niin en halua sitä testata. Tämä kiiltelee kyllä iholla ja saattaa hikoilun myötä pysytellä ihon pinnalla, mutta imeytyy kyllä lopulta.

   Poista
 3. Kiitos kokemuksien jakamisesta. Itse rakastan kokoksen tuoksua ja tuo aurinkoöljy on tuttu ennestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi :) Itselleni kookos lisättynä tuoksuna voi olla joskus kosmetiikassa liian voimakas, mutta näissä tuotteissa tuoksua on juuri sopivasti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...